Skip to main content
Til toppen

Massey Ferguson Activa serie


Den nye MF Activa-serien gir et utvalg av skurtreskere med høy ytelse for bønder som leter etter enkel og pålitelig innhøstingskapasitet med lave driftskostnader. Disse allsidige maskinene er bygget etter de høyeste standarder og er klare til å arbeide i et bredt spekter av avlinger og forhold, fra små korn til mais, soyabønner og ris. De er skånsome mot korn og halm, og er det perfekte valget for eiere og brukere med mindre til mellomstore arealer som må høstes. Med skurtreskere i MF's Activa-serie kan du være sikker på at du tar det riktige valget.

Overlegen allsidighet

De allsidige MF ACTIVA skurtreskerne gir eksepsjonell økonomi og lave driftskostnader, og er rettet mot bønder som driver mindre og mellomstore gårder.

Med et bredt spekter av toppfunksjoner gir MF ACTIVA-modellene høy ytelse kombinert med enkel betjening. Den moderne, ukompliserte teknologien gir kostnadseffektiv, fleksibel innhøsting, og MF ACTIVA hjelper deg å treske enkelt og komfortabelt.

Under innhøstingen regnes hvert minutt, og det er derfor vi må gi deg maskiner med høy kapasitet og pålitelighet. Med en tresker fra MF ACTIVA-serien, er du sikker på at du gjør det riktige valget.

 

 

 

MODELL

MAKS. EFFEKT* (HK)

KAPASITET KORNTANK (L) 

TØMMEHASTIGHET (L/S)

MAKS. SKJÆREBREDDE (M)

MOTOR

MF 7342 185 5.200 72 6,0 AGCO Power 4,9L, 4-Sylindret
MF 7343 226 5.200 / 6.500* 72 / 85* 7,6 AGCO Power 6-sylindret, 7,4 liter
MF 7344 260 6.500 85 7,6 AGCO Power 6-sylindret, 7,4 liter

 

Lenker
Min side