Til toppen
Kontaktinformasjon

{{dealer.articles[0].title}}

{{dealer.articles[0].text}}

Ny kampanjeavis ute nå. Se alle tilbudene her.

{{dealer.articles[1].text}}

Eikebladet

En traktor full av smarte løsninger

Enten du er bonde, entreprenør eller skal løse kommunale oppgaver som krever en traktor, bør du ta en titt på nye serien Fendt 700-serie Vario Gen6. Den kompakte traktoren er smidig og fleksibel og takler de fleste arbeidsoppgavene du vil møte.

Les mer

MF 1700 M fruktdyrking

Produktsjef Ole Jakob Rustad i Eikmaskin har tatt turen til praktfulle Hardanger for å ta en titt på MF1700 M- serien til bruk i fruktdyrking. Med seg har han senterleder Ivar Linde hos Eiksenteret Voss.

Les mer

Effektiv våronn med kvalitetsmaskiner

Har du kontroll på en god og vedlikeholdt maskinpark, og været spiller på lag, er du på god vei til å lykkes med våronna. Eikmaskin kan ikke hjelpe deg med været. Derimot har vi en rekke jordbearbeidingsmaskiner av høy kvalitet som sikrer deg en effektiv og god våronn.

Les mer

Enkelt å få installert robotgressklipper

Med stor og utfordrende tomt sparte Erling Evensen tid og hodebry ved å få robotklipperen montert av fagfolk fra Eiksenteret.

Les mer

Sprek og allsidig traktor

Hvem sa det var størrelsen som teller? Lillebroren til Massey Ferguson 8S, den nye traktorserien 5S, er en enormt multifunksjonell traktor med klassens beste frisikt. Eikmaskin spår at dette blir en ny bestselger.

Les mer

Bruktbørs