Til toppen
Kontaktinformasjon

Få de siste oppdateringene fra Eiksenteret

{{dealer.articles[0].title}}

{{dealer.articles[0].text}}

Eikfokus #1 er ute med Bondebladet. Hvis du ikke mottar Bondebladet, kan Eikfokus sees her.

{{dealer.articles[1].text}}

Eikebladet

Massey Ferguson til alle behov

Rolf Øyvind Thune i Rakkestad har i flere år dyrket mais som fôr til kyrne. Med produksjon av både korn og gras i tillegg er det travle dager. Han har fire Massey Ferguson-traktorer og benytter Auto Guide og nitrogensensor for å optimalisere avlingen og bruken av innsatsmidler.

Les mer
Ny senterleder i Eiksenteret Førde

Den 1. januar 2020 overtok Kjell Ove Høydal som senterleder og majoritetseier i Eiksenteret Førde. Høydal har bakgrunn fra flere bransjer og tar med seg verdifull kunnskap inn i Eik-kjeden.

Les mer
Endringer i krav til kjetting

Nå er det ikke lenger krav om at du må ha med kjetting i traktoren under piggdekkperioden, men du plikter å ha med hvis du forventes å kjøre på snø- eller isdekt veg. Oppmykningen av loven er etterlengtet i bransjen.

Les mer
Et livslangt forhold

Jakob Jødahl var bare 26 år gammel da faren brått gikk bort og han måtte ta over ansvaret på hjemgården på Blaker. To år senere begynte Bjarne Tønsberg hos Eiksenteret Bjørkelangen, og siden har de to kjent hverandre.

Les mer
Krefter til tunge tak

Aleksander Svendsen fra Kopervik på Karmøy byttet nylig en MF 5713 S i en MF 6716 S for å ta unna stadig større oppdrag. Den 20 år gamle entreprenøren har travle dager, og da kommer god komfort og ekstra hestekrefter godt med.

Les mer

Bruktbørs