Skip to main content
Til toppen

Husqvarna 535iFR gressryddesag

EAN: 7392930886063

inkl. mva.

Robust og allsidig ryddesag. Sagen er batteridrevet og kommer uten batter eller lader.

Miljøvennlige alternativer er den moderne måten å tenke maskiner på. Denne gressryddesagen Kombinerer høy ytelse, og kraftig og allsidig bruk med effektiv og jevn rydding perfekt for gress-, busk- og skogrydding. Den er lett og velbalansert og har tilsvarende effekt som en 35 cc bensindrevet ryddesag. 

Husqvarna har utviklet E-TORQ-motoren for at du kan få god ytelse til å løse de fleste arbeidsoppgaver, og i kombinasjon med 45 cm skjærediameter får du gjort nettopp dette. Dette er allsidige løsninger, som ikke går på bekostning av kraft. Den integrert tilkobling gjør det enkelt og ha full oversikt over status av bruk, ladestatistikk og vedlikeholdsbehov. Oversikten får du i egen app «Husqvarna Connect». Viktige og allerede godt utviklede komponenter følger tidligere bensinmodeller. F.eks. er vinkelgiret fra tidligere bensinmodeller med på denne modellen også. Trimmerhode T35, Sele Duo Balance 55 og Gressblad med 3 tenner følger med. 

Gressryddesagen har et vibrasjonsnivå på 1.7 m/s2. Den har 3 hastighetsmoduser og intuitivt tastatur med LED-indikator for batteristatus. Husqvarnas batterier følger ikke produktet nødvendigvis, så med denne modellens batteri har du et batteri for alle dine elektriske Husqvarna-produkter. Håndtaket er mykt og behagelig og kan justeres. Den er også veldig stillegående med et støynivå på 93 dB. 
 

Lenker
Min side