Til toppen

HONDA ROBOTKLIPPER HRM310EA


inkl. mva.

Den perfekte gressklipperen for deg med en lettklipt hae på under 1500 m2

Mange hageeiere, og de som klipper plen på profesjonell basis, investerer for tiden oftere og oftere robotklippere som gjør jobben for deg. Dette er utrolig tidseffektivt, da du slipper å bruke dyrebar tid på å gjøre jobben manuelt, samtidig som at robotklippere klipper plenen ofte for jevn og optimal plenflate. Robotklippere er en måte å holde plenen frodig og nyklipt på gjennom hele sesongen.

Klipperne fra Honda er intet unntak. Dette er stillegående robotklippere som kan jobbe helt fritt for å irritere naboer og andre publikummere, som gjør hele jobben automatisk og til og med lader seg selv, samtidig som den finklipper gresset til gjødsel slik at du ikke trenger og rake, og plenen holder seg grønn og fin. 

Dette er en Klipper i Miimo-serien til Honda. Disse er utstyrt med kraftige Lithium-ion batterier som tål hyppig opp- og utladninger. Samtidig kommer de med sikkerhetsløsninger gjennom egen, unik produktkode som sørger for at klipperen er ubrukelig for alle som ikke har koden din, samtidig som at den gir fra seg alarmsignal når den løftes. Da vil den heller ikke starte igjen før du har kommet med koden din.

Klipperen kommer også med sensorer som sørger for at den klarer å manøvrere seg rundt hindringer, og motorene i klipperen stoppe automatiske om den løftes. 

HRM 310 er modellen som jobber best på normale hager med få hindringer og uten alt for mye helling. Dette er en robotklipper som høster strålende tilbakemeldinger! Denne modellen kan klippe plener på opptil 150 m2 og har beregningskabel på 500 meter.