Til toppen

Gressklippere og traktorklippere

Eiksenteret har et stort utvalg  gressklippere, sitteklippere og traktorklippere med høy kvalitet og god driftssikkerhet som gjør gressklippingen effektiv. Vi hjelper deg med å finne gressklipperen som passer ditt behov, enten det er en praktisk elektrisk plenlipper eller et arbeidshest av en plentraktor. 

 

Sorter etter: Anbefalte

Honda HRX537HZ gressklipper

HRX-serien til Honda består av flere teknisk avanserte gressklippere. Her får du pålitelig motorkvalitet og slitesterke materialer.
S0824163

Honda UM616EB gressklipper

Overgrodde plener med høytgress er ofte slitsomt å forholde seg til. Derfor har Honda laget denne spesialproduserte gressklipperen!
S0824165

Honda HF2417K4HME plentraktor

Perfekt klipperesultat - hver gang!
S0824168

Honda HF2317HME plentraktor

Plentraktoren som kommer seg lett frem!
S0824167

Husqvarna Rider 216TAWD sitteklipper

Den perfekte sitteklipperen for huseiere og jordeiere som verdsetter effektivitet og komfort! Nå med firehjulstrekk!
S0874732

Honda HRG536C8VL gressklipper

Modell med elstart for større arealer med nytt trinnløst driftssystem og flere innovative nyheter og løsninger.
S0824158

Husqvarna Rider 112C5 sitteklipper inkl. klippeaggregat 85cm

Hvis du vil ha en ekte Husqvarna Rider, med sin evne til å kjøre rundt blomsterbed, busker, trær og andre hindringer på plenen din, men ønsker ikke en Rider for de største plener, er Husqvarna R 112C5 det perfekte valget. Kompakt design sørger for enkel håndtering selv på trange steder og gjør den enkel å lagre. Til tross for mindre format, har den god trekkraft selv i bakker og våte forhold. Leddstyring sørger for raskt manøvrering og en minimal svingradius. Frontmontert klippeaggregat gir deg en god oversikt over klippingen av området.
S0874730

Husqvarna rider 214TC Sitteklipper

Den perfekte sitteklipperen for huseiere og jordeiere som verdsetter effektivitet og komfort!
S0874737

Husqvarna hagetraktor TC 138L

TC 138L er en brukervennlig hagetraktor som passer perfekt for huseiere med små til mellomstore hager. Hagetraktoren gir utmerket oppsamling av gress og løv og gir et ryddig klipperesultat. Den romslige, integrerte oppsamleren tømmes enkelt fra førersetet. Den har en kraftfull motor i Husqvarna-serien med start uten choke og pedalbetjent hydrostatisk transmisjon og aggregatdrift med lite vibrasjon. BioClip®-plugg og deflektor for bakutkast er tilgjengelig som tilbehør.
S0816373

Honda HRX537HY gressklipper

HRX-serien til Honda består av flere teknisk avanserte gressklippere. Her får du pålitelig motorkvalitet og slitesterke materialer.
S0824162

Honda HRS536C5VK gressklipper

Rask og effektiv, selvgående klipper hvor du kan velge mellom bioklipp eller sideutkast - i en og samme maskin.
S0824160

Husqvarna rider RC 320TsAWD eks. Klippeaggregat

RC 320Ts AWD Rider er utviklet for huseiere og gir slitesterk effektivitet, allsidighet og enkel bruk takket være den nyskapende utformingen. Det unike oppsamlingssystemet som ikke tilstoppes, mater avklipp rett fra det frontmonterte klippeaggregatet til posen på 300 l. Automatisk komprimering øker driftstiden mellom hver posetømming, slik at du får gjort mer. Leddelt servostyring gir overlegen manøvrerbarhet i krappe svinger. Drift på alle hjul betyr overlegen kraft og grep under alle forhold. Service og rengjøring av klippeaggregat utføres uten verktøy takket være den unike 90-graders servicestillingen. Ubeseiret arealdekning og enorm oppsamlingskapasitet gjør dette til en virkelig god investering for større hager.
S0737948

Relatert fagstoff

Kunsten å vedlikeholde gress

I mer enn 10 år har Egil Ekrehagen vedlikeholdt kunstgressbaner i Oslo og Bærum. I samarbeid med Eiksenteret Hønefoss tester han nå en Fendt 211 Vario ...

Honda- og Cramer-produkter hos Eiksenteret

Eiksenteret har inngått en historisk avtale med Berema AS om salg av Honda- og Cramer produkter. Det tilfører Eiksenteret en rekke nye produkter som d ...