Skip to main content
Til toppen

Cramer 82LM51SX gressklipper 82V


inkl. mva.

82LM51SX er en batteridrevet og støysvak gressklipper med klippebredde 51 cm, utstyrt med bioklipp, sideutkast og oppsamler. Denne modellen kan du bruke med ett eller to 82V batterier. Ved å bruke to batterier kan du klippe dobbelt så lenge og dobbelt så store områder. Smart, ikke sant? Den kraftige, børsteløse motoren tilpasser turtallet etter motstanden, for å klippe så effektivt som mulig. Det effektive oppsamlingssystemet sørger for at det ikke blir liggende gress på plenen etter klipping. Plassbesparende design, fold klipperen sammen og lagre den stående når den ikke er i bruk. Sikkerheten er ivaretatt med sikkerhetsnøkkel. Med lavt vibrasjonsnivå er klipperen også svært komfortabel i bruk.

Dette  er en kraftig  gressklipper for profesjonell bruk, med et 51 cm klippebredde. Det effektive oppsamlingssystemet sørger for at alt av gress samles opp. Batteriet produserer strøm tilsvarende en 140cc bensinekvivalent og kan benyttes på alle  Cramer 82V-verktøy. 

 

Cramer 82LM51SX – 51cm Profesjonell drevet gressklipper

Cramer 82LM51SX er en 82V høyytelsesdrevet gressklipper som er spesialdesignet for profesjonelle.  Med eksepsjonell holdbarhet takket være det 51 cm stålklippeaggregatet med solid sammenleggbart styre, og eksepsjonell kraft og kjøretid fra vår 82V børsteløse digitale motor og 2 batterispor med automatisk veksling. Med Cramer kan selv de mest krevende sagejobbene utføres raskt, effektivt og sikkert.  

Cramer er eksepsjonelle på batteri, og denne modellen kommer med deres 82V-løsning. Disse batteriene er kompakte, effektive og holdbare. Deres  82V-teknologi konkurrerer med en sammenlignbar 140cc bensingressklipper, men har betydelig lavere eierkostnader og eierkostnader, noe som gjør den til et levedyktig alternativ for enhver profesjonell bruker eller bedrift.

I tillegg til kostnads- og ytelsesfordelene, tilbyr Cramer 82V-serien ekstra sikkerhet på arbeidsplassen, lav vibrasjon, lavt støynivå og ingen utslipp eller skadelige gasser for operatøren under klipping. Med 3 klippemoduser for oppsamling bak, mulching eller sideutkast, tilbyr 82LM51SX høy produktivitet i alle områder fra vanlige plener til gjengrodde stier.

Den intelligente motoren har en automatisk boost-funksjon som øker knivhastigheten under tøffere forhold, og reduseres for lettere gressområder for å forlenge kjøretiden.

 

Lenker
Min side