Til toppen
Kontaktinformasjon

{{dealer.articles[0].title}}

{{dealer.articles[0].text}}

{{dealer.articles[1].text}}

Eikebladet

Bednar Omega 6000 såmaskin

Produktsjef Ole Jørgen Baarlid er i Blaker og testkjører såmaskin fra Bednar. Bednar Omega FL 6000 er en kombisåmaskin som lever opp til forventningene. Baarlid forklarer deg hvorfor maskinen passer for deg som stiller store krav til sånøyaktighet og -kapasitet.

Les mer

Unik plog for norske forhold

Plogekspert Jens Iversen fra Danmark mener Ovlac vendeplog har unike egenskaper. På sin Norgesturné til Eiksentrene viser han hvordan bonden kan få optimal utnyttelse av plogen ved å stille den inn riktig.

Les mer

Rundballepresse med enorm kapasitet

Entreprenøren Jo Emil Hansen i Alvdal investerte i kombipresse med variabelkammer fra Fendt, og satte ny rekord med over 10.000 rundballer på én sesong.

Les mer

Det som gjelder er rask service

Med fôrproduksjon, ammekyr, skogsdrift og snekkervirksomhet har ikke bonde Arne Bøhler tid til driftsstans. Rask service og pålitelig maskinpark var utslagsgivende da han valgte Eiksenteret som leverandør, og Fendt over hele linja.

Les mer

En skurtresker med banebrytende teknologi

Enten det er overlegen komfort og oversikt fra førerhuset, utmerket korn- og halmkvalitet eller brukervennlighet som er viktig når du skal velge skurtresker, så innfrir Massey Ferguson IDEAL 7.

Les mer

Bruktbørs