Til toppen
Kontaktinformasjon

{{dealer.articles[0].title}}

{{dealer.articles[0].text}}

{{dealer.articles[1].text}}

Eikebladet

Slik klargjør du robotklipperen for sesongen

En Husqvarna Automower robotgressklipper er enkel å vedlikeholde. Produktekspert Oddmund Ihle hos Husqvarna har gode råd om hvordan du forlenger levetiden og sørger for at plenen alltid blir strøken.

Les mer

MF 5713 S er perfekt til grasproduksjon

Ola Håkon Ourom fra Tretten i Gudbrandsdalen var på jakt etter en ny traktor som passet hans behov som melkebonde. Bestefaren hans hadde en Gråtass for 60 år siden, og nå står det nok en gang Massey Ferguson på tunet.

Les mer

Vi åpner nye Eiksentre i Gol og Hjartdal

Eiksenteret Hjartdal åpner nytt og moderne bygg i Seljord, mens Eiksenteret Gol har nyåpning på nabotomta til det gamle bygget. Begge får vesentlig større butikk, moderne verksted og større lagerplass.

Les mer

Gjør et kupp på en lagertraktor

Lave oljepriser og svekket kronekurs har gjort all import dyrere de siste månedene. Eiksenteret har et godt utvalg av traktorer på lager til gammel pris. Det betyr at du kan spare mye penger på å kjøpe en lagertraktor fremfor å bestille en ny.

Les mer

Revolusjonerende nytt toppstag

Walterscheid har lansert et nytt hydraulisk toppstag med integrert demper. Det reduserer mekanisk slitasje og gir bedre kjørekomfort ved at hopp og støt isoleres fra traktoren og forakselen får bedre bakkekontakt.

Les mer

Bruktbørs