Til toppen
Fendt 700 Gen7 roadshow: Reisebrev dag 6

Eiksenteret Ørsta

Fendt 700 Gen7 roadshow: Reisebrev dag 6

Vi våkner opp friske og uthvilte på Eiksenteret i Ørsta sitt fantastiske anlegg. Daglig leder Erling Ulvestad og Fendt salgsspesialist Knut Inge Haugen tar oss imot med god stemning og varm kaffe.

Reiserute Ørsta - Førde

Jørgen kjører i gang sin presentasjon av Fendt 728 Gen 7 innendørs, før vi beveger oss ut og tester villdyret. Det ble flere runder med presentasjoner i løpet av dagen. Etter endt arbeidsdag var det å sette seg i bobilen og bevege seg sørover. Førde er neste destinasjon.

Stakkars Jørgen ble skremt, vi har kommet inn i smalahovets rike nå og det var ikke Jørgen forberedt på. Vi har ved to anledninger tidligere prøvd dette på smalahovetunet i Voss og Jørgen sliter alltid med å få kraniet ned ganen. Men ned skal det…

På ferga mellom Lote og Anda treffer vi på min barndomsvenn Jan Inge Søreide, en «bonde» fra Sandane. Så for å gi Jørgen litt barndomsminner fra meg, stopper vi og drikker kaffe på Kafe Lauget i Sandane. Jeg måtte sitere et dikt til Jørgen:

«No ser eg atter slike fjell og dalar Som dei eg i min fyrste ungdom såg».

Den første som legger melding med riktig navn på forfatter, får tilsendt en Fendt 700 serie gen 7 caps. 
 

Ferden videre går greit, men for å holde adrenalinet oppe spilles favorittlåta til Jørgen på maks styrke – Vazelina Bilopphøggers, «11 år uten kvinnfolk». 

Hvem kan vel ikke motstå denne lekkerbisken, skjønner ikke jeg.