Skip to main content
Til toppen
MF on the Road: Et vellykket besøk hos Eiksenteret på Voss

En regntung dag for MF on the Road på Voss

MF on the Road: Et vellykket besøk hos Eiksenteret på Voss

Vårt landsomfattende eventyr med MF on the Road fortsetter, og denne gangen har vi hatt gleden av å besøke den vakre bygda Voss. Selv om dagen startet med et typisk norsk regnvær, kunne ikke været legge en demper på entusiasmen og engasjementet fra alle de fremmøtte.

Tekst: Laaven | Bilder: Laaven | Video: Laaven

Gårdsbesøk på Kinne Gård

Vi startet dagen med et inspirerende gårdsbesøk på Kinne gård hvor vi møtte Lars Istad og hans datter Ingrid som tok over gårdsbruket nå i sommer. I et skikkelig vestlandslandskap med bratte jorder, driver de for fullt med melk- og grasproduksjon. Til arbeidet har de gått til innkjøp av en Massey Ferguson 5S.  

Voss har en rik landbruksarv, og det er alltid berikende å høre erfaringene og forventningene fra de som er hjertet i dette samfunnet, hvilke forventinger de har til utstyret og hva de ønsker forbedringer på. 

Eiksenteret: En stolpe i lokalsamfunnet

Etter gårdsbesøket vendte vi nesen tilbake mot Eiksenteret i Voss. Lokale Eiksentere, som på Voss, er en viktig bærebjelke i lokalsamfunnene. Gjennom å skape verdifulle arbeidsplasser, være en aktiv sponsor for lokale idrettslag, og fungere som en inkluderende møteplass for folk i alle aldre, forsterker Eiksenteret sin rolle som møteplass. Og denne betydningen strekker seg langt utover Voss – Eiksentere er viktige knutepunkt for landbrukslivet over hele Norge, både som en plass for å få tips og råd, men kanskje like viktig for den gode kaffekoppen. 

Kundekvelden: En gjentakende suksess

Solen tittet frem og la grunnlaget for en begivenhetsrik kundekveld. Her hadde vi alt fra tekniske foredrag til testkjøring av ulike traktormodeller. Ikke minst skapte ryggekonkurransen med MF 8S og henger nok en gang et høydepunkt. Som alltid ble kvelden avrundet med god mat og sosialt samvær, som ytterligere styrket de gode relasjonene mellom Eiksenteret, Massey Ferguson og lokalsamfunnet.

Vi setter veien mot Klepp

Vi vil rette en stor takk til alle som deltok, og en spesiell takk til Eiksenteret på Voss for deres vertskap. Deres engasjement understreker Massey Ferguson sitt slagord "Born to Farm," og vi ser frem til mange flere produktive besøk i fremtiden.

Nå setter vi kursen mot Klepp, hvor dere kan møte oss torsdag 21. september.

Med vennlig hilsen,
MF-teamet

Lenker
Min side