Skip to main content
Til toppen
Bli mer effektiv i hagen med Husqvarna

Hos Eiksenteret får du et bredt utvalg redskaper fra Husqvarna. Moderne batteriteknologi og muligheten for å bruke samme batteri på flere redskaper gjør hagearbeidet enklere, rimeligere og ikke minst med mye mindre støy i nabolaget.

Bli mer effektiv i hagen med Husqvarna

Stadig flere velger Husqvarnas batteri-serie i hagen. Med felles batteri trenger du bare én lader til gresstrimmer, hekksaks, løvblåser eller motorsag, og med moderne redskap trenger du ikke være redd for verken kraft eller batteritid.

Tekst: Lars Ovlien | Foto: Husqvarna

– I dag hører du stadig sjeldnere bråket fra gressklippere, og det ser vi også når det gjelder andre redskaper. Batteri og lader kan oppleves som kostbart hvis du må ha egne batterier for hvert enkelt produkt. Den store trenden nå er at flere kjøper batteridrevne produkter der batteriene kan brukes om hverandre og her er det mye å spare, forklarer produktekspert Oddmund Ihle hos Husqvarna.

Eiksenteret er faghandel for alt av Husqvarna-utstyr til hagen. I tillegg til gressklippere får du en rekke andre redskaper som gjør hagearbeidet enklere og mer effektivt.

– Akkurat som på el-biler har batteriteknologien på hageredskap tatt store sprang de siste årene. Moderne batteridrevne redskaper er lettere og har både mer kraft og lengre driftstid. Du kan enkelt justere effekten etter arbeidsoppgaven, slik at du får optimal brukstid på maskinen.

De fleste hageeiere har en gressklipper, en trimmer til å ta hjørner og kanter der klipperen ikke strekker til, og gjerne en hekksaks. Men det er et par andre redskaper Ihle anbefaler.

– En blåser kan brukes til alt fra å samle inn løv til å gjøre rent oppkjørselen. Den kan brukes både på fast dekke og grus. Har du store mengder løv kan det være lurt å kjøpe en litt større modell, forklarer han.

Elektrisk motorsag er også noe helt annet enn for noen år siden.

– Med de nye modellene begynner de å nærme seg en bensindrevet vedhoggemaskin. Årets nyhet er allsidige Husqvarna 340i. Den kommer godt med når du skal felle trær, beskjære, kutte ved eller til snekkerarbeid.

Selv om stadig flere velger robotgressklippere sverger mange til tradisjonelle skyveklippere.

– Også skyveklippere bruker samme batterier som de andre reskapene. Dermed kan du trygt klippe plenen uten å irritere naboene, understreker Ihle.

Les mer om Husqvarna-produkter hos Eiksenteret

Når du kjøper Husqvarna kjøper du trygghet. Eiksenteret er autorisert Husqvarna-forhandler og utfører installasjon og reparasjon av deres utstyr. Kontakt ditt nærmeste Eiksenter for gode råd om hvilke redskaper som passer best til dine behov.

Les også:

Lenker
Min side