Skip to main content
Til toppen
Weckman tilhengere og SISU-redskap hos Eiksenteret

Weckman tilhengere og SISU-redskap hos Eiksenteret

Eikmaskin har nå inngått avtale med SISU Produkter om salg av Weckman tilhengere og SISU redskap for MF 1500/1700 traktorer gjennom sine Eiksentere. Dette er produkter med velkjent kvalitet for allsidig bruk, som passer godt til det norske markedet.

Tekst: Eikmaskin | Foto: Tun Byrå

– Vi har jobbet med Sisu en god stund og er glade for å ha fått på plass en avtale om salg av disse produktene gjennom vårt forhandlernett. SISU har levert kvalitetsprodukter og er velkjente for den norske bonden og entreprenøren, forteller produktsjef Ole Jørgen Baarlid hos Eikmaskin. 

Med Weckman sitt brede tilhengersortiment, samt mindre redskaper for kompakttraktorer, vil avtalen komplettere Eiksenterets redskapsportefølje. Vi vil nå kunne levere komplette pakker med MF 1500/1700 traktor og tilhørende redskaper for kunstgressbaner, rideanlegg o.l. fra SISU.

– Eiksenteret vil alltid jobbe for å tilby riktige produkter til våre kunders behov. Det nærere samarbeidet med SISU er viktig for våre kunder og hører naturlig til i vår portefølje av kvalitetsprodukter, sier administrerende direktør Trond Kjempekjenn i Eikmaskin.

– Samarbeidsavtalen mellom de 47 Eiksenterne og SISU gir kundene økt tilgang på gode merkevarer. Avtalen bygger samtidig opp under sterke merkevarer som Weckman, Sami og Fransgård med den gode servicen Eiksenterne er kjent for å yte, forteller markedssjef Jørgen Thingelstad hos SISU produkter. Eiksenterenes gode dekning over hele landet gir SISU’s redskapsportefølje større nedslagsfelt i det norske markedet.
 

Lenker
Min side