Skip to main content
Til toppen

Tredal T-13-UC OR spesialhenger hvit m/rails

EAN: 7071077022595

inkl. mva.

Hvit romslig og robust offroadhenger.

Dette er en basis Tredal sport- og fritidshenger med lokk, men med større og røffere hjul med aluminiumsfelger og skjermer med stigtrinn. Rett og slett en henger som tåler litt mer. Den er lavbygget for å opprettholde god stabilitet, samtidig trenger en offroadhenger god demping. Denne tilhengeren har progressive spiralfjærer, dobbeltvirkende støtdempere og gummibuffere som motvirker slag og støt. SPIRAX fjæringssystem bygger på samme prinsipp som de fleste biler slik at kjøreegenskapene til hengeren er like behagelig og sikker på mer ulente veier. 

Totalvekten er på 1300 kg og brems. Tilhengeren er meget romslig med et vareplan på 127 cm x 210 cm og en høyde på hele 75 cm. Stålstriper i hengerbunnen har også nedfelte, fjørbelastede surringer.

Hengeren har praktisk gassløftermontert lokk med rails. Rails åpner opp for muligheten å montere lastestenger, noe som ikke medfølger. Hengeren har muligheter for mange forskjellige tilleggsutstyr etter behov. 

Hengeren har en totalvekt på 1300 kilo og en nyttelast på 1000 kilo. Egenvekten er da 300 kilo.  Hengeren er laget i hvit finer, og kommer med knekte aluskjermer med struktur. Støttehjul følger med, og hengeren bruker dekk 265/65 R17. 
 

Lenker
Min side