Skip to main content
Til toppen
Traktor når du trenger det

MF Always Running gjør at du kan få tilgang til en lånetraktor slik at du kan fortsette arbeidet selv om traktoren din trenger reparasjon. Det gir økt trygghet og forutsigbarhet. Foto: AGCO.

Traktor når du trenger det

Med nyheten MF Always Running kan du få tilgang til en lånetraktor slik at du kan fortsette å arbeide selv om traktoren din trenger reparasjon. Dermed får du minst mulig driftsavbrudd hvis uhellet er ute og er trygg på at du kan utføre din jobb.

Tekst: Lars Ovlien | Foto: AGCO/Eiksenteret

– Vi er glade for at Massey Ferguson har lansert MF Always Running. Flere av våre kunder har benyttet seg av tilbudet allerede, og de har vært positive til at vi hadde en dedikert utlånstraktor klar, forteller senterleder Jan-Inge Myhrvold ved Eiksenteret Bjørkelangen.

De var tidlig ute med MF Always Running, et tilbud Eiksenteret får gjennom Massey Ferguson internasjonalt. Konseptet innebærer at Eiksenteret kan tilby sine kunder en utlånstraktor fra 100 hk til 400 hk etter lokale behov.

– Vi har valgt å ha en MF 5713 S som utlånstraktor, og det er rett og slett fordi den er en av våre bestselgere og den modellen som passer best til kundene i vårt distrikt.

Service stadig viktigere

Det er liten tvil om at service er svært viktig for dagens kunder. Stadig større enheter og press for å utnytte ressursene året rundt øker behovet for alltid å være operativ, samtidig som uhell skjer når traktoren faktisk er i bruk.

– Våre kunder jobber til oppgavene er fullført. Med MF Always Running unngår de stopp i driften, enten de driver med landbruk, som entreprenør eller veivedlikehold, sier Myhrvold.

Traktorene som tilbys gjennom MF Always Running er mindre enn ett år gamle og tilpasset lokale forhold. De har som oftest frontlaster og de fleste er utrustet for presisjonslandbruk, som blir stadig viktigere for den norske bonden. Det innebærer alt fra bestselgere som MF 5713 S til større traktorer i MF 6700 S, MF 7700 S og MF 8700 S-serien.  

Jan-Inge Myhrvold og Erlend Lysaker hos Eiksenteret Bjørkelangen har valgt en MF 5713 S til MF Always Running-konseptet. Det er en av bestselgerne i Norge over mange år, og en traktorstørrelse som mange bruker i hverdagen. Foto: Eiksenteret.

Trygghet i hverdagen

I tillegg til utlånstraktorer tilstreber Eiksenteret alltid å yte sine kunder best mulig service, blant annet gjennom kontinuerlig utdanning av mekanikere og internt fokus på gode kundeopplevelser.

– For oss er det viktig at kundene føler seg trygge på at de kan utføre sin jobb best mulig, og da må vi hjelpe dem med det. MF Always Running er ett av flere tilbud til våre kunder for å sikre dem en best mulig hverdag, understreker salgssjef Gard Molvig for Massey Ferguson i Norge.

Se etter MF Always Running-logoen hos Eiksenteret.

Disse traktorene inngår i MF Always Running

  • MF 5713 S, 130 hk, med Dyna-4 eller Dyna-6 transmisjon, forberedt for frontlaster
  • MF 6718 S, 175 hk
  • MF 7718 S, 180 hk
  • MF 7719 S, 190 hk
  • MF 7720 S, 200 hk
  • MF 7726 S, 255 hk
  • MF 8732 S, 320 hk (Dyna-VT)
  • MF 8740 S, 400 hk (Dyna-VT)

KONTAKT DITT EIKSENTER | BE OM TILBUD | BESTILL PRØVEKJØRING | BESTILL SERVICE

Lenker
Min side