Skip to main content
Til toppen

MF 6700S


Massey Ferguson 6700S kombinerer alle fordelene med en 4-sylindret maskin - kompakte dimensjoner, lav totalvekt, god manøvrerbarhet - med trekk-, skyve- og løftekraft for å matche en tilsvarende 6-sylindret traktor

Superkompakt og manøvrerbar traktor.
Stadig flere bønder som ønsker en traktor i segmentet 120–200 hk innser hvilke fordeler en firesylindret traktor gir. Lavere marktrykk, bedre manøvrerbarhet og ekstra lastbærende muligheter, er bare noen av fortrinnene som gjør en 4-sylindret traktor mer fornuftig for mange i forhold til en 6-sylindret traktor i denne effektklassen.
MF 6700 S kombinerer alle fordelene til en firesylindret motor – kompakte mål, lavere totalvekt, god manøvrerbarhet – med trekk-, skyve- og løftekraften til en sammenlignbar sekssylindret traktor.
Resultatet er en traktor som kombinerer konsentrert energi og effekt, og passer dermed perfekt for de som søker en maskin med kompakte mål, men med høy bære- og effektkapasitet foran og bak for å løfte og drive de nyeste redskaper.
MF 6700 S er helt enkelt en kombinasjon av Massey Fergusons berømte traktorserier: den er rask og lett og manøvrerbar som MF 5700 S samtidig som den har toppfunksjonen og ytelsen til MF 7700 S.
Men MF 6700 S er mye mer enn det – den har superkrefter!
Med en maksimal ytelse på 201 hk (med Power Management motorstyring) på MF 6718 S, har den nye MF 6700 S-serien høyest ytelse av alle firesylindrede traktorer på markedet i dag. Alle modellene har et perfekt effekt/vekt- forhold for allsidige egenskaper som en allround maskin, tilpasset alle bruksområder. 
Den har en løftekapasitet på inntil 9600 kg og en maksimal hydraulisk oljemengde på 190 liter/min som kan håndtere en rekke forskjellige redskaper, noe som gjør den svært allsidig.
Massey Ferguson-DNA-et, som er innebygget i alle MF traktorer, finner du øyeblikkelig igjen i MF 6700 S-modellene ved første øyekast. De har styling- og designelementer fra de mindre seriene og de større MF 8700 S traktorene, med egenskaper som har blitt bekreftet å være intuitive, pålitelige, praktiske og verdifulle på disse maskinene. 
Ingeniørene våre har imidlertid funnet at i ytelsesspekteret mellom 120 og 200 hk er det viktig at traktoren er allsidig, fleksibel og i stand til å takle hele spekteret av oppgaver innen allsidig gårdsdrift, i tillegg til entreprenørvirksomhet.

Hovedpunkter:

  • Med 201 hk - verdens kraftigste jordbrukstraktor med 4 sylindre
  • Den minste svingradius til en jordbrukstraktor med 201 hk - manøvrerbar, lett og rask 
  • Slitesterke traktorer til gårdsarbeid og lasteoppgaver – i en klasse for seg selv
  • Velg blant flere transmisjoner til en rekke forskjellige bruksområder: Dyna-4, Dyna-6 og Dyna-VT
  • MF 6700 S kan utstyres med spesifikasjonsnivåene Essential, Efficient eller Exclusive, alt etter ditt behov
  • Utmerket forhold mellom kraft og vekt betyr eksepsjonell ytelse, økonomi og stor allsidighet: Perfekt for melkeprodusenter, kombinasjonsbruk, jordbruks- og entreprenørvirksomheter
     
Motor 4,9l Agco Power - 4-sylindret
Maks effekt 140-201 hk
Transmisjon Dyna-4, Dyna-6 eller Dyna-VT
Maks dreiemoment 614-840 Nm
Lenker
Min side