Skip to main content
Til toppen

MF 8700S


Massey Ferguson 8700S er vår toppmodell. Størst motorkraft - størst dreiemoment - størst løftekraft. Traktoren for de aller mest krevende gårdbrukere og entreprenører. Opptil 405 hk. Kan utstyres med alt av nyeste teknologi innen presisjonslandbruk.

Kongen på åkeren
Den nye MF 8700 S serien representerer høydepunktet blant Massey Fergusons konstruksjonsbragder.
Selve flaggskipet er den kraftigste traktoren vi noensinne har bygget, en toppmodell som passerer 400 hk i en konvensjonell konstruksjon. Men vi har ikke gjort dette kun for å vise oss frem. Den banebrytende, nye MF 8700 S serien tilbyr noe av den mest produktive, effektive og anvendelige kraften i denne kategorien. Hvis du allerede er kunde hos Massey Ferguson, ta en nærmere titt og se hva som gjør MF 8700 S enda mer produktiv enn maskinene du kjenner og stoler på. Hvis du er ukjent med Massey Ferguson, vil vi gjerne at du leser vider slik at vi kan vise deg hvorfor MF 8700 S serien skiller seg fra alle andre traktorserier i denne størrelseskategorien.
Dette er traktorer som elsker arbeid og som er bygget for å uanstrengt dekke mål etter mål, samtidig som at føreren bruker minst mulig krefter og drivstofforbruket er lavt. Selv om dette er de største traktorene som Massey Ferguson har produsert, har alle MF-traktorene en tydelig DNA med konstruksjonselementer i den samme solide, elegante stilen. Produktkvaliteten som kjennetegner alle MF-produktene er også tydelig, siden MF 8700 S kommer fra det samme dyktige konstruksjons- og produksjonsteamet og den prisvinnende fabrikken i Beauvais, Frankrike.
Likevel forstår våre ingeniører at selv om kjennetegn som kvalitet, pålitelighet og drivstoffeffektivitet er viktig for alle traktorbrukere, er det noen helt spesielle krav i denne størrelseskategorien: muligheten til å takle mye utstyr, lange arbeidsdager og vanskelige forhold i åkeren. MF 8700 S traktorene er utviklet for å tåle dette og enda mer, uten problemer.
Med seks modeller i serien, fra 300 til 405 hk med ekstraeffekt, kan MF 8700 S traktorene enkelt operere de største såmaskinene, harvene, tankvognene og tilhengerne. Alle er utstyrt med bransjeledende CVT-transmisjon, Massey Ferguson Dyna-VT, for å gi traktorene maksimal yteevne og la denne nye dimensjonen innen kraft jobbe for deg.
 

Motor 8,4l Agco Power - 6-sylindret
Maks effekt 300-405 hk
Transmisjon Dyna-VT
Maks dreiemoment 1220-1540 Nm
Lenker
Min side