Skip to main content
Til toppen

SILOKING TrailedLine Classic Smart


En førsteklasses, liten og lett fullfôrvogn med vertikale skruer for blanding og fordeling av fullfôr.

Dette er vognen for deg som ønsker en vogn det er lett å manøvrere og som trenger en fleksibel og kompakt fullfôrsvogn. SILOKING Smart passer perfekt for mindre gårder med små besetninger. Den er bygget spesielt for å minimere kostnader og maksimere påliteligheten. Akselen er plassert på en firkantstang under tanken og sørger for at vognen beveger seg jevnt, har lang levetid og pådrar seg lite slitasje.

SILOKING Smart er lagt slik at man ikke påvirker vognens egne veiesystemer ved å klatre opp på stigen om man skal titte oppi blandetanken eller tilføre fôr. 

Med tanke på nøyaktig veiing er veiecellene montert på firkantstangen under tanken. Dette øker vognens holdbarhet betraktelig.

SILOKING TrailedLine Classic er en serie av fire fullfôrblandere av høyeste standard. Dette er vogner som du kan stole på. Vognen er designet for at alt av fôr losses av uten at noe blir liggende igjen, eller at systemet tettes. Tanken er laget for å optimalisere blandetid og bevare fôrstrukturen, samtidig som den også reduserer driftskostnadene.

SILOKING TrailedLine Classic er laget for å ha lang levetid og er enkel og pålitelig å betjene. 

Lenker
Min side