Skip to main content
Til toppen

Husqvarna Technical Extreme midjebukse

EAN: 7392930673663

inkl. mva.

Utformet for profesjonelt skogsarbeid på fulltid. Smart bruk av refleksbånd, lett stretchmateriale og forsterkninger i cordura sørger for beskyttelse, holdbarhet og produktivitet hele dagen.

Husqvarna Technical Extreme  vernebukse er et viktig verktøy for å beskytte brukeren mot skader mens de jobber i skog og hage. Den er laget av slitesterkt, avansert stretchmateriale for god komfort og ergonomi, med reflekterende stoff på knærme for økt synlighet. Vernebuksene fra Husqvarna er kjent for sin høye kvalitet og pålitelighet, og er et godt valg for profesjonelle som trenger solid beskyttelse i jobben sin. De er designet for å tåle harde forhold.

Denne vernebuksen fra Husqvarna er utstyrt med en rekke nyttige funksjoner. Den har justerbare stropper, midjen kan justeres for perfekt passform. Den har lommer og holder for verktøy og annet utstyr, inkludert en tommestokklomme med vanntett glidelås.  Den har ekstra polstring i setet og lårene for å gjøre arbeidet mer behagelig, spesielt når man sitter på en motorsag eller annet verktøy. En god vernebukse kan bidra til å redusere risikoen for skader i hage- og skogbruk, som for eksempel kutt- eller stikskader. Dette er spesielt viktig for profesjonelle som jobber med motorsager eller annet kraftig verktøy, da dette kan være farlig og kan føre til alvorlige skader hvis man ikke tar nødvendige forholdsregler. 

Lenker
Min side