Til toppen

MF 6700 GLOBAL


Med denne nye og enkle serien med traktorer, har Massey Ferguson tatt tak i traktorene under 130 hk og konstruert dem om fra bunnen for å tidsfredsstille dagens behov og fremtidens jordsbruk.

Setter nye standarder. Utvid dine forventninger.
DEN NYE VERDEN OG MERKEIKONET - Som det mest prestisjetunge navnet innen landbruksmaskiner, begeistrer Massey Ferguson lidenskapen til profesjonelle bønder som elsker dyktig konstruksjon og ikoniske traktorer.
I hele merkets historie, har Massey Fergusons traktorer alltid vært et symbol av sin tid. Den følger sine mest symbolske forgjengere: den svarte traktoren, Ferguson Brown, TE20, verdenskjente MF 35-, MF 65-, MF 135-, MF 165-, MF 200- og MF 300-serien. MF 4700, MF 5700 og MF 6700 streber etter å fortsette den bemerkelsesverdige sagaen etter disse MF-ikonene gjennom praktisk innovasjon for å tilby det moderne motstykket for effektiv drift i dagens landbruk. Disse er moderne pionerer som tilbys landbruket – de er visjonære på sitt område. De fortsetter å sprenge grensene. Disse nye seriene enkle og pålitelige traktorer åpner opp nye horisonter innen landbruket.
Massey Ferguson har alltid levert innovative og praktiske løsninger til bondens behov for å besvare dagens utfordringer. Disse traktorene fortsetter denne tradisjonen ved å tilby en moderne serie enkle, slitesterke traktorer med høy ytelse, en serie traktorer som gir utmerket effektivitet for alle typer bønder i hele verden.
Med den helt nye, men enkle, designen, produsert i toppmoderne fabrikker rundt omkring i verden, med effektive drivlinjer og god komfort, er MF 4700, MF 5700 og MF 6700 definitivt designet til å bli verdens nye arbeidshest. 
De gir virkelig verdi for pengene for enhver sektor!
 

 

Motor 4,4 liter AGCO Power - 4 sylindre
Maks effekt 120-130 hk
Transmisjon Mekanisk Synchroshift - 12 x 13
Maks dreiemoment 502-540 Nm