Til toppen

Husqvarna Rider 214TC Sitteklipper


inkl. mva.

Den perfekte sitteklipperen for huseiere og jordeiere som verdsetter effektivitet og komfort!

En kraftig Briggs & Stratton-motor driver denne sterke sitteklipperen rundt med en nominell effekt av energi på 9.9 kilowatt. Klipperen er profesjonelle laget med god manøvreringsevne og brukervennlige løsninger. Her får du pedalstyring, hydrostatisk transmisjon, automatisk innkobling av knivene og kontroller uten innviklede løsninger. 

Kombiklippeaggregatet på 94 cm er fabrikkmontert og kommer med utkast bak og BioClip. BioClip finhakker gresset og fordeler det utover plenen igjen som næringsgjødsel. Du styrer både hastighet og retning med pedalene slik at du kan ha full kontroll på rattet med frie hender, eller for å enkelt justere klippehøyden med den lett tilgjengelige klippehøydespaken eller benytte deg av andre kontrollinnstillinger på brukervennlig og lett tilgjengelig kontrollpanel. 

I Rider 214TC sitter du alltid komfortabelt. Motoren sitter bak føreren slik at du alltid har god sikt og førerområdet har redusert støy og utslipp. Både oppbevaringsrom og flaskeholder er å finne strategisk plassert bak førersetet. 
Klipperen er veldig fleksibel og lett å manøvrere. Mye av dette skyldes at den har leddstyring/midjestyring sånn at den er lett å svinge. Dette er også med på å øke kjøregleden. Samtidig har den pendlende bakaksel slik at den har maksimal drakraft på hjulene og at den kjører jevnt også i ujevnt terreng. 

Sitteklipperen er også lett å vedlikeholde og kommer med utallige muligheter for tilleggsutstyr.