Skip to main content
Til toppen

Husqvarna 550XPG II 13'' X-CUT motorsag

EAN: 7391736513616

inkl. mva.

En 50 cc motorsak med utmerket ytelse og kuttekapasitet. Enkel å manøvrere, kraftig og slitesterk, egnet for felling, kvisting og kapping av små og mellomstore trær, samt for utfordrende trepleie. Slankt design og mange nyskapende funksjoner, inkludert oppvarmede håndtak.

Opplev en motorsag som tar vare på deg som bruker gjennom perfekt komfort. Dette kan være viktigere enn du tror, spesielt for deg som jobber med eller bruker motorsag proffesjonelt. Men kt manøvrerbarhet og kontroll, og varme hender har du høyere sikkerhet og lavere risiko for skader eller kontrollproblemer. 

Sagens kjølesystemer er optimalisert på en slik måte bare Husqvarna får til. Dette gir deg en driftsikker sag som varer lenge. Med andre ord er det et sikkert kjøp for deg som trenger en motorsag som varer og varer. 

Hele den levetiden kan du også forvente perfekt sikt. Fellingssikte varer hele levetiden og litt til. 

Dette er i tillegg motorsagen som har alt. Du får anti-vibrasjon, vedlikeholdsfrie og driftsikre løsninger. Designet i robuste og kvalitetsikre matrialer og gode luftløsninger gjør at du alltid er sikker på at du har en top-notch maskin til ditt arbeid. 

Lenker
Min side