Skip to main content
Til toppen

Husqvarna 550XP II 13'' motorsag

EAN: 7391736513210

inkl. mva.

Motorsag på 50 cc med utmerket ytelse og kuttekapasitet. Den er kraftfull, slitesterk og enkel å manøvrere. Motorsagen er egnet for felling, kvisting og kapping av små og mellomstore trær, samt for utfordrende trepleie. Den slanke designen og de mange nyskapende funksjonene gir effektiv, pålitelig og komfortabel bruk.

Mange trenger en pålitelig motorsag til trepleie, eller felling, kapping og kvisting av diverse tretyper. Her er en av de ultimate versjonene for nettopp dette. Denne motorsagen gjør en utrolig god jobb, og er designet for at sagen skal vare, og at du som bruker av den skal ha minst mulig bekymringer. 

Med et slankt design og oppvarmede håndtak er det en letthåndterlig og praktisk motorsag man har med å gjøre. Det er mye sikkerhet i å ha en motorsag man kan stole på og som er komfortabel å jobbe med. Og med varme hender, sidemontert kjedestrammer, Knallgodt fellesikte og et kjempeholdbart festesystem for sverdet er dette en motorsag det er enkelt å stole på. 

I tillegg til å være et pålitelig valg kommer 550XPG II med mange smarte løsninger som tar på seg ansvaret slik at sagen er det perfekte valget for din bruk. 

Med X-Torq®-motor har sagen redusert utslipp av miljøskadelige avgasser, og redusert drivstoffbruk. 

AutoTune automatiserer innstillinger slik at ytelsen alltid er optimal, og at justerer seg selv etter drivstoffbruken, og du slipper å justere forgasseren. 

LowVib® sørger for at vibrasjonene ved felling og kvisting dempes og absorberes i stedet for å gå ut i kroppen på brukeren. 

Air Injection® er et sentrifugebasert rengjøringssystem som reduserer slitasje og sørger for lengre driftstid mellom filterrengjøringer. 

Ellers har motorsagen også et durabelt kjølesystem som gir sagen økt levetid. Den kommer med regulerbar oljepumpe, brukervennlig tanklokk og gode vedlikeholdsløsninger. Veivhuset er i robust magnesium, og veivakselen er tredelt for den optimale holdbarheten. 
 

Lenker
Min side