Skip to main content
Til toppen

Husqvarna 545 Mark II 13'' motorsag

EAN: 7391736512923

inkl. mva.

Motorsag på 50 cc for felling, kvisting og kapping av små og mellomstore trær. Den er kraftfull, slitesterk og enkel å manøvrere. Den slanke designen og de mange nyskapende funksjonene gir effektiv, pålitelig og komfortabel bruk.

Prakket med nyvinninger fra Husqvarnas mange kvalitetsløsninger er dette en helt rå 50 kubikks motorsag som er laget for din komfort og dens holdbarhet.  

Med X-Torq®-motor har sagen redusert utslipp av miljøskadelige avgasser, og redusert drivstoffbruk. 

AutoTune automatiserer innstillinger slik at ytelsen alltid er optimal, og at justerer seg selv etter drivstoffbruken, og du slipper å justere forgasseren. 

LowVib® sørger for at vibrasjonene ved felling og kvisting dempes og absorberes i stedet for å gå ut i kroppen på brukeren. 

Smart Start® er en motorpatent som sørger for at motoren er enkel å starte. Motstanden i startsnoren er her redusert med 40%.

Air Injection® er et sentrifugebasert rengjøringssystem som reduserer slitasje og sørger for lengre driftstid mellom filterrengjøringer. 

Veivhuset er robust og sørger for at motorsagen tåler mye og varer lenge. Den er designet slank slik at den skal være praktisk å håndtere, og den har tredelt veivaksel for god holdbarhet ved krevende bruk.

Kjølesystemet i sagen forlenger levetiden og gjør motorsagen driftssikker. Den er lett å fylle drivstoff på ved at den har et vippbart tanklokk, og drivstoffmengden er alltid synlig gjennom den transparente tanken. 
 

Lenker
Min side