Skip to main content
Til toppen

Husqvarna 435 II X-CUT motorsag

EAN: 7392930773288

inkl. mva.

Den perfekte motorsagen for deg som trenger å få ryddet opp litt i hagen, eller på mindre landområder. 13''

Dette er en videreutviklet andregenerasjons motorsag fra Husqvarna. Den kommer med Husqvarnas egne drivstoffvennlige X-torq-motor. Dette er en motorsag det er enkelt å bruke og manøvrere og som kommer med designjusteringer som gjør den veldig enkel å starte selv med tregere oppstartstrekk. Den enkle starten av sagen kommer av Husqvarnas egne «smart Start», kombinert start/stopp bryter og sagens drivstoffpumpe. 

Drivstoffet er her lett å holde styr på siden sagen viser hvor mye drivstoff som er igjen med en gjennomsiktig indikator på selve tanken. Lokket til tanken er også brukervennlig og lett å håndtere da den er designet slik at den bare kan flippes opp, slik at man slipper å skru eller benytte seg av andre tidkrevende metoder for å få fylle drivstoff. 

Det er ellers en robust motorsag laget for å vare. Den har tredelt veivaksel for å opprettholde maksimal holdbarhet, selv på de tøffeste bruksområdene.  Treghetsmekanismen i sagen sørger for at kjedebremsen trår til når den trengs, og den sidemonterte kjedestrammeren sørger for at det er lett og effektivt å gjøre justeringer av kjedet. 

I tillegg har den et ergonomisk og behagelig håndtak, samt anti-vibrasjon som demper vibrasjoner og skåner armer og hender. 
 

Lenker
Min side