Skip to main content
Til toppen

HE-VA Multi-Seeder


Pneumatisk såmaskin for montering på ulike redskaper.

Multi-Seeder fra HE-VA er en pneumatisk såmaskin med mekanisk utmater. Såmaskinen kan enkelt kombineres med mange ulike redskaper, som Lift-Roller, Tip-Roller og Grass-Roller. 

Fordi såmaskinen er pneumatisk (lufttransport) er den fleksibel når det kommer til arbeidsbredder. 

Multi-Seeder leveres med 8 eller 16 utløp og hvert utløp er utstyrt med bladspreder som sprer frøet i bredden. På såmaskinen med 8 utløp kan du velge mellom elektrisk eller hydraulisk vifte. På modellene med 16 utløp er det hydraulisk vifte. Multiseeder kan brukes på maskiner med opp til 12 meter arbeidsbredde.

Det er et løpehjul bak maskinen som driver den mekaniske utmateren. Det sørger for lik mengde per daa uavhengig av hastighet. Den mekaniske utmateren sørger for en riktig fordeling av frøblandinger med ulike frøstørrelser. 

Multi-Seeder leveres med 200, 410 eller 660 liters tank for småfrø. Enkelte modeller er beregnet på mineralgjødsel med nedre del av såhuset i rustfritt stål. Disse tankene er 410, 660 eller 850 liter. Det kan også leveres modeller med elektrisk utmating og elektronikk som tillater alle instillinger fra førerplass. 
 

Lenker
Min side