Skip to main content
Til toppen

HE-VA Grass-Roller


Trommel med stort utvalg av tilleggsutstyr for profesjonell pleie av grasmark.

Grass-Roller fra HE-VA er en trommel spesielt beregnet for deg som har mye grasmark. Den er godt egnet for reparering av utgått grasmark og til å jevne grasmark før veksten setter i gang, men kan også brukes som vanlig trommel.

Grass-Roller har arbeidsbredde fra 2,9 til 8,2 meter, avhengig av modell. Med unntak av den minste modellen, har trommelen tre seksjoner som omstilles hydraulisk til en transportbredde på mindre enn 2,5 meter. 

Vektoverføringssystemet (SAT) sørger for vektoverføring fra midtfelt til sidefelt som sikrer lik vekt på alle tre felter. Armen for sidefeltet er festet på midten. Med leddet forbindelse mellom midtfelt og sidefelt, er det likt trykk over hele bredden – uansett forhold. Det gjør den også uavhengig av høyden på trekkroken. 

Tromlene kan leveres med 710 mm glattvalse eller 620 Cambridgeringer. Glattvalsen leveres med avskraper og kan fylles med vann. 

Kan leveres med stjerneringer. Størrelsen på ringene kan tas vekk sånn at det kun står cambridgeringer, stjerneringer eller glattvalse (ikke 710 mm og 620).

 

Tromlene kan utstyres med hydraulisk justerbar langfingerharv i to til fire rekker eller springboard foran maskinen. Langfingerharven tilbereder såbedet, og med Multiseeder såmaskin som ekstrautstyr får du såbedspreparering, såing og tromling i samme operasjon. Springboard er en kraftig sloddeenhet som passer best hvis du har mye pløyd mark som skal bearbeides og såes. 
 

 

HE-VA Tip-Roller

Mer enn en allminnelig trommel.

HE-VA VIP-roller

Enkel og effektiv trommel.

HE-VA Lift -Roller

Enkel og kompakt trommel.

HE-VA Eik Engfornyer

Spesialdesignet trommel for fornying og tilsåing av grasmark.

Lenker
Min side