Skip to main content
Til toppen
Fendt 700 Gen7 roadshow: Reisebrev 17

Siste stopp på Fendt Roadshow: Eiksenteret Stokke

Fendt 700 Gen7 roadshow: Reisebrev 17

Siste stopp på touren er Eiksenteret Stokke. Her møter vi Fendt selgerspesialistene Lars Sletten, Svein Roar Bøen og Ole Kristian Farmen.

Eiksenteret Stokke er utrolig dyktige på Fendt og har en særdeles høy markedsandel. Dessverre har vi med kun en traktor i dag, siden nummer to er på Park og Anleggsmessa i Lillestrøm. Det er litt vemodig i dag siden det er siste dag i touren.

Dette er vår siste natt i bobilen, vi startet touren den 15. oktober med å kjøre til Bardufoss. Man skulle trodd at vi har sett mye, men stort sett så har vi reist om kvelden til neste Eiksenter. Det har også vært mye regn og vind. Men vi har bare truffet hyggelige kunder og kollegaer, så det lyser opp og varmer. Så da betyr vær og vind lite. Touren har bare gitt mersmak, så dette kommer vi til å gjøre igjen. Det vil jo komme noen store nyheter til neste år også.

Så da er det bare å ta farvel med bobilen, den har fraktet oss en 5000 km fra nord, til vest, til sør og så sørøst. Jørgen og jeg, John Henrik, har fått et enda bedre kollegialt forhold. Det blir jo nesten som et ektepar på tur. Så vi gleder oss til neste korsvei og ny tur. 

Takk også til alle dere som har fulgt oss, vi kommer tilbake.

Lenker
Min side