Til toppen
Kontaktinformasjon

Se alle våre gode tilbud

{{dealer.articles[0].title}}

{{dealer.articles[0].text}}

Nå får du aggregat fra Honda hos Eiksenteret

{{dealer.articles[1].text}}

Eikebladet

Ung bonde satser på fremtiden

Torleif Staknes fra Bølandet på Nordmøre tok over familiegården i januar 2020. Den driftige 23-åringen har alltid likt seg godt i fjøset. Med en ny MF 5712S fra Massey Ferguson på gårdstunet håper han å bygge videre på tidligere generasjoners verdiskapning.

Les mer

Tjente inn GPS-en på ett år

Gulrotdyrker Jørgen Holmen i Carota Maskin AS på Smøla hadde vurdert å kjøpe VarioGuide med RTK i flere år, før han endelig tok avgjørelsen i fjor. Investeringen er allerede tjent inn.

Les mer

Effektiv og pålitelig Ovlac-plog

Ingebrigt Bævre fra Surnadal dyrker korn og gras. Han ønsket en større plog og er en av de første i Norge med Ovlac-plog fra Eiksenteret. Han er positivt overrasket over kvalitetene til plogen og gleder seg til å pløye dypere til høsten.

Les mer

Et vendepunkt i MF-historien

Massey Ferguson sin nye traktorserie MF 8S er utviklet i samarbeid med bønder over hele verden – inkludert Norge. Med splitter nytt design, svært støysvakt førerhus og nye transmisjoner representerer den et stort steg fremover for et moderne og bærekraftig landbruk.

Les mer

Bedre presisjon og økonomi

Kornprodusent Ebbe Maurtvedt fra Mysen bruker MF Guide med RTK for bedre presisjon og økonomi. Det gir ham dessuten en mer behagelig hverdag. Nå har han investert i en ny Massey Ferguson MF6718S Dyna-VT med lesseapparat og sprøytehjul.

Les mer

Bruktbørs