Til toppen
Kontaktinformasjon

Les Eikebladet her!

{{dealer.articles[0].title}}

{{dealer.articles[0].text}}

Se alle tilbudene her.

{{dealer.articles[1].text}}

Eikebladet

Liten, sterk og populær

Toppmodellen i Fendt 300-serien heter Fendt 313 og er både liten og sterk. Ikke rart den ble kåret til «Tractor of the Year 2019» i Utility-klassen på EIMA i november. Nå tar Fendt 313 Norge med storm.

Les mer
Sørg for at traktoren din yter optimalt

Er det lenge siden du har vært innom Eiksenteret? Da kan det godt hende traktoren trenger en programvareoppdatering for å yte optimalt. Med overhalte komponenter har det dessuten blitt rimeligere å bytte deler – som selvfølgelig har 12 måneders garanti.

Les mer
GPS kommer til sin rett på jordet

Lars Ole Lillebudal og Kåre Malum fra Budal i Sør-Trøndelag driver melkeproduksjon og kjøttproduksjon i samdrift med to andre. For å være mest mulig effektive har de investert i en Fendt 516 Vario med VarioGuide RTK. Det gir centimeter-presisjon ute på jordet.

Les mer
Riktig justert plog er smart og lønnsomt

Ikke bare er riktig justert plog viktig for at såbedene skal bli best mulig og sørge for gode avlinger, men også for å spare både drivstoff og vedlikehold. I denne artikkelen gir Jens Iversen i danske Ploveksperten sine beste råd for et optimalt resultat når du pløyer.

Les mer
Gullet kom hem

Det ble gull til Bergen da Jørn Hafslund fra Ostegården gikk til topps i World Cheese Awards med sin Fanaost. Den kvalitetsbevisste bonden har sverget til Fendt siden 1992, og har akkurat fått en ny Fendt 211 med frontlaster hjem til gården.

Les mer

Bruktbørs