Til toppen
Kontaktinformasjon

Les Eikebladet her!

{{dealer.articles[0].title}}

{{dealer.articles[0].text}}

Få de siste oppdateringene fra Eiksenteret

{{dealer.articles[1].text}}

Eikebladet

Møt Årets unge bonde

Da faren til Olav Høyheim Einan døde brått for fem år siden, tok Olav over familiegården i Luster, bare 24 år gammel. I november ble han kåret til Årets unge bonde 2018 og fikk ros av landbruks- og matminister Bård Hoksrud for sin vilje til å satse på landbruket som arbeidsplass.

Les mer
Fokus på poteter i Borgeby

De årlige feltdagene i svenske Borgeby trekker titusenvis av bønder fra hele Skandinavia. I år er fokusveksten poteter og tema er vanning. Du møter eksperter både fra Grimme Skandinavia og Eikmaskin 26. og 27. juni.

Les mer
Det viktige vintervedlikeholdet

Maskiner som arbeider i jorden vil alltid bli utsatt for skader og slitasje. Det er viktig å utbedre dette så raskt som mulig etter sesongen, slik at eventuelle problemer er friskt i minne og du samtidig kan være trygg på at alt er på stell til maskinen skal brukes igjen.

Les mer
MF eXperience Tour til Norge

I august kommer Massey Fergusons MF eXperience Tour til Steinkjer og Hamar. Her blir det mulighet for kjøring i felt både med traktorer, teleskoplaster og redskap. I tillegg møter du produktspesialister fra en rekke områder.

Les mer
Vinn en AXIS M 30.2 EMC gjødselspreder

Gjennom 20 år med EMC-teknologi (elektrisk mengdestrømskontroll) har Rauch tilbudt en bransjeledende løsning for effektiv gjødselspredning. Nå vil de feire jubileet med deg, og gir bort en AXIS M 30.2 EMC gjødselspreder verdt rundt 17 000 euro i premie.

Les mer

Bruktbørs