Skip to main content
Til toppen

SILOKING TrailedLine 4.0 Duo Avant 2014


SILOKING setter både bonde og dyra først med TrailedLine 4.0, den vertikale fullfôrsvognen for alle som ønsker minimalt med blandingstid samtidig som fôret beholder en jevn og god kvalitet.

Grunnet den kjegleformede tanken og et ellers kompakt design, kan det oppnås betraktelig økt volum, selv med høy prosentandel fôr med lange fibre for Duo Avant. Vognen kommer også med lav trekkmotstand og høy fleksibilitet, noe som gjør den effektiv og pålitelig å bruke. 

Materiale med lange fibre blir pga. kombinasjonen med kjegleformet tank og optimale blandeskruer returnert til den nedre delen av mikseren. Vognen sørger for å blande fôr fra toppen av tanken inn i miksen igjen. Dette sørger for god rotasjon i tanken, selv når den behandler rundballer.  
 

SILOKING TrailedLine 4.0 er en serie med fem vertikale fullfôrvogner som, gjennom nøye planlagt design på tank og blandingsskruer, gir kort blandingstid og bevarer fôrets struktur. Girkassen er utviklet eksklusivt til bruk i SILOKING sine egne fullfôrvogner, og er designet for høy ytelse selv under maksimal belastning.


SILOKING TrailedLine 4.0 kommer også med et meget robust ramme, som gir høy lastekapasitet. Det firkantede rammeverket i vognen sørger for at karosseriet er torsjonsbestandig. 

Selv på ujevne flater, og med fullastet vogn sørger SILOKING sine spesielle veieceller for, nøyaktig vekt av lasten. Veiesystemet er kablet med syrefaste kabler som kjøres i ryddige og trygge kabelkanaler. Alt dette er kvalitetsfunksjoner som er med på å sørge for lang levetid og konsekvent, trygg bruk.   

Lenker
Min side