Skip to main content
Til toppen
Nytt servicesenter for Massey Ferguson og Valtra i Finnmark

Mathias Kollstrøm i MK Traktorservice AS skal levere service og deler for Massey Ferguson og Valtra-traktorer i Finnmark. Foto: Eiksenteret.

Nytt servicesenter for Massey Ferguson og Valtra i Finnmark

Eikmaskin har inngått en avtale med MK Traktorservice AS i Tana om levering av service og deler for Massey Ferguson og Valtra-traktorer i Finnmark. Innehaver Mathias Kollstrøm har 16 års erfaring fra Eiksenteret Tana.

Tekst: Lars Ovlien | Foto: Eiksenteret

– Vi har en landsdekkende strategi om å yte best mulig service og en viktig del av denne er å være tilstede ute hos våre kunder. Mathias Kollstrøm har lang erfaring med både  Massey Ferguson og Valtra, og vi er glade for å ha ham med på laget, sier administrerende direktør Trond Kjempekjenn i Eikmaskin.

MK Traktorservice AS i Tana vil heretter ha ansvar for service og deler til Massey Ferguson og Valtra-traktorer, etter at Eiksenteret Tana la ned virksomheten tidligere i år.

– Jeg begynte som lærling hos Eiksenteret Tana som 17-åring, og har 16 år på verkstedet deres bak meg. I tillegg jobbet jeg en periode som traktorselger. Jeg er fornøyd med å etablere et samarbeid med Eikmaskin, forteller Mathias Kollstrøm i MK Traktorservice.

Eikmaskin har stort fokus på service og jobber kontinuerlig med å videreutvikle og styrke serviceorganisasjonen.

– Vi har vært opptatt av å få på plass et servicepunkt så raskt som mulig, og vi er veldig godt fornøyd med å ha fått med oss MK Traktorservice. De får tilgang til alle våre systemer, kunnskap og ekspertise i den daglige jobben, sier Bjørn Christian Engelstad-Tobiassen, servicesjef i Eikmaskin.

MK Traktorservice har verksted i Skippagurra på Østsiden av Tana-elven, men tar gjerne service ute hos kundene hvis de ønsket det. Kollstrøm har merket stor pågang de siste månedene. 

– Det er mange som vet at jeg har jobbet hos Eiksenteret i mange år. Eikmaskin har et veldig bra opplegg for sine mekanikere, og med dem i ryggen har jeg tilgang på både teknisk støtte og opplæring som gjør at jeg kan gjøre mitt beste for å yte optimal service, understreker han.

MK Traktorservice AS treffes på telefon 958 28 244.

Lenker
Min side