Til toppen
Kontaktinformasjon

{{dealer.articles[0].title}}

{{dealer.articles[0].text}}

{{dealer.articles[1].text}}

Eikebladet

Høster potet med MF 7719 S

På Sve gård i Vågå dyrker de fjellmandel, produserer sauekjøtt og destillerer brennevin. Siden far Harald Sve Bjørndal har blitt ordfører i kommunen er det brødrene Ola og Thor Sve Bjørndal som står for driften. De er fjortende generasjon på den tradisjonsrike gården.

Les mer

Riktig fôrmiks gir kua bedre vomhelse

Storfeprodusent Ole Johan Lysberg i Overhalla er først i Norge med Siloking fullfôrvogn fra Eiksenteret. Vogna har vært lett å ta i bruk, og med trådløs kommunikasjon får han samme informasjon både i traktoren og på en ekstra skjerm i hjullasteren.

Les mer

Slik klargjør du robotklipperen for sesongen

En Husqvarna Automower robotgressklipper er enkel å vedlikeholde. Produktekspert Oddmund Ihle hos Husqvarna har gode råd om hvordan du forlenger levetiden og sørger for at plenen alltid blir strøken.

Les mer

MF 5713 S er perfekt til grasproduksjon

Ola Håkon Ourom fra Tretten i Gudbrandsdalen var på jakt etter en ny traktor som passet hans behov som melkebonde. Bestefaren hans hadde en Gråtass for 60 år siden, og nå står det nok en gang Massey Ferguson på tunet.

Les mer

Vi åpner nye Eiksentre i Gol og Hjartdal

Eiksenteret Hjartdal åpner nytt og moderne bygg i Seljord, mens Eiksenteret Gol har nyåpning på nabotomta til det gamle bygget. Begge får vesentlig større butikk, moderne verksted og større lagerplass.

Les mer

Bruktbørs