Til toppen
Nyhet: feiemaskiner til alle behov

Nå får du Tielbürger feiemaskiner med Honda-motorer hos Eiksenteret. Foto: Berema.

Nyhet: feiemaskiner til alle behov

Tielbürger feiemaskiner med Honda-motorer hjelper deg å holde uteområdene strøkne til enhver tid. Den gjør det lettvint å fjerne alt fra løv og grus til sand og snø. Nå får du modeller både for hjemmebruk og proffene hos Eiksenteret.

Tekst: Lars Ovlien | Foto: Berema

– Tielbürger feiemaskiner med Honda-motorer leveres i bredder fra 70 cm til 120 cm. De er enkle å betjene, og de største modellene for proff-bruk har en GXV 160-motor som tåler store belastninger, forklarer Einar Lund-Zetterquist, produktansvarlig for Tielbürger hos Berema.

Hos fagfolkene på Eiksenteret får du nå en rekke produkter fra den tradisjonsrike importøren, inkludert fem ulike feiemaskiner fra Tielbürger som er både lettkjørte og gir stor fleksibilitet. De passer perfekt til alt fra gårdsplassen til kommunale bygg, borettslag, kjøpesentre, parkeringshus eller andre med behov for å holde uteområder rene.

– Honda er kjent for solide 4-takstmotorer med lang levetid, høy driftssikkerhet og som er lett-startede under alle forhold.

Uansett om du skal fjerne løv og støv eller tyngre materialer som sand, grus og kvister gjør Tielbürger jobben.

– Maskinene rengjør alt fra parkeringsplasser til smale gangveier og sørger for at selv trange hjørner blir uten et fnugg av støv. Vi leverer også tilleggsutstyr som lukket oppsamler, egen børste for snø og jord, vinterhjul, kjetting og snøskjær. Skjæret er godt egnet til små oppkjørsler, ganger og andre steder der du trenger lett snørydding, sier Lund-Zetterquist.

For Eik-kjeden innebærer dette en styrking av produktspekteret mot viktige kundegrupper.

– Vi er glad for at vi nå kan tilby Tielbürger feiemaskiner gjennom Eiksenteret. Som faghandel er det viktig for oss å ha et godt vareutvalg til park- og anleggsbransjen, samt til kvalitetsbevisste privatkunder, sier Henning Bremer Joa, produktsjef butikk hos Eikmaskin.