Skip to main content
Til toppen
Nå får du Duplostag fra Byberg hos Eiksenteret

Nå får du Duplostag og andre norskproduserte kvalitetsprodukter fra Byberg AS hos Eiksenteret.

Nå får du Duplostag fra Byberg hos Eiksenteret

Eiksenteret har inngått en avtale med Byberg AS om salg av deres anerkjente Duplostag og andre produkter gjennom sin landsdekkende faghandelskjede. Produktene produseres på Jæren og er kjent for sin unike kvalitet.

Tekst: Lars Ovlien | Foto: Byberg AS

– Avtalen med Byberg AS er en del av vårt kontinuerlige arbeid for å styrke utvalget av kvalitetsprodukter til den norske bonden. De er en anerkjent leverandør som mange av våre kunder etterspør, og vi gleder oss over å kunne ønske dem velkommen til Eiksenteret, forteller Henning Bremer Joa, produktsjef butikk hos Eikmaskin.

Byberg sine populære norskproduserte toppstag, hydraulisk avvatring og gjødselkanoner er nå tilgjengelig gjennom 46 Eiksentere over hele landet.

– Duplostag har stor slaglengde, høy kvalitet og et stort arbeidsområde som passer til mange ulike arbeidsoppgaver. Dette er norskprodusert kvalitet fra en leverandør som kjenner norske forhold godt og som i over 30 år har levert toppstag til norske bønder, understreker Joa.

Byberg AS ble etablert i 1987, og startet allerede året etter å produsere Duplostag. Fra sin moderne fabrikk på Jæren tilbyr de ulike typer toppstag og andre produkter både for landbruk, havbruk, industri og offshore-næringen.

– Vi er ydmyke og stolte over avtalen med Eiksenteret. De har en svært sterk posisjon innen norsk landbruk og er en profesjonell partner som vil hjelpe oss å utvikle oss videre, sier Helge Gunnar Garnes Nesse, markedssjef hos Byberg AS.

Fabrikken på Jæren har rundt 35 ansatte som jobber med utvikling, konstruksjon og produksjon av sine produkter. Det inkluderer produkter for norske bønder og entreprenører.

– Vår kjente «Byberg-kvalitet» bekreftes når vi får Duplostag som er gjerne 20 år gamle inn til reparasjon. Ofte ønsker bonden bare å bytte pakningene og fortsatt ser verdien i å reparere. Gjennom avtalen med Eiksenteret vil vi få en sterkere tilstedeværelse over hele landet og kommer nærmere kundene våre. Vi ser frem til et tett og godt samarbeid med Eiksenteret, sier Nesse.

Lenker
Min side