Til toppen

Husqvarna Motorsag 445 II E-serie 13ʺ


inkl. mva.

En kraftig all-round motorsag med profesjonelle kvaliteter, som er lett å starte og har slank design.

Med kombinert choke / stoppkontroll, hendig bensinpumpe og SmartStart® som reduserer motstand i snoren ved oppstart er denne saga en drøm å få i gang. Prismessig ligger 445 E i mellomsjiktet av motorsager, men den oppleves likevel som en fullverdig profesjonell sag. Dette er da en andregenerasjons motorsag som da med tiden har fått et knippe erfaringer og forbedringer noe som i dag gjør den til en motorsag som leverer utrolig godt til prisen. 

Saga er en allrounder som også er laget for å ta vare på lommeboka di. Med Air Injection® har den et sentralfugebasert rengjøringssystem som sørger for å holde slitasjeskadene nede, samtidig som at X-Torq® motoren sørger for å holde driftskostnadene nede ved å redusere drivstofforbruket. Samtidig sørger også X-Torq for at også utslippet av miljøskadelige avgasser holdes lav nok til å matche verdens strengeste miljøforskrifter. Skulle man lure på drivstoffmengden, er også den synlig på utsiden av sagen, slik at man enkelt kan følge med på hvor lenge det er til man trenger påfyll. Tanklokket er intuitivt enkelt å åpne, da den bare kan flippes opp. 

LowVib® sørger for at vibrasjonen under saging blir absorbert og dempet, slik at sagen skåner brukerens hender og armer. Montering av sverd og kjede, samt stramming av kjede, er også enkelt å foreta seg, da dette kan gjøres helt uten bruk av verktøy.  Den kommer også med tredelt veivaksel slik at den holder seg godt ved krevende bruk. Saga har også tydelige fellemarkeringer for økt presisjon.
 

Vernehjelm Technical

En solid og lett vernehjelm med hørselvern og visir for god beskyttelse.
S0495819

Gressryddesag 336FR T35 Kombi

En allsidig og kraftig gressryddesag med god drivstofføkonomi og lavt utslippsnivå.
S0494513

Husqvarna Trimmer 129C m/T25

Profesjonelle velger Husqvarna for kraftige maskiner som gjør tøffe jobber enkle. Med Husqvarna Trimmer 129C er denne kraften også tilgjengelig for forbrukere. 129C er utstyrt med en kraftig 27 cc motor og profesjonell kvalitet – kombinert med fokus på brukervennlighet. Den er lett å starte takket være Smart Start®, intuitive kontroller og stoppbryter med automatisk retur – en funksjon som automatisk tilbakestiller bryteren til PÅ-stilling for problemfri oppstart. 129C leveres med kurvet riggrør for enkel trimming.
S0494214