Til toppen
Kontaktinformasjon

Se alle tilbudene

{{dealer.articles[0].title}}

{{dealer.articles[0].text}}

Nå får du aggregat fra Honda hos Eiksenteret

{{dealer.articles[1].text}}

Eikebladet

Gjør snøfreseren klar til sesongen

Våt snø, tørr snø, is eller bare veldig mye snø – en snøfreser kan bli utsatt for store påkjenninger i løpet av vinteren. Da er det lurt å gjøre snøfreseren klar for sesongen. Teknisk ansvarlig Yngvar Gulbrandsen hos Husqvarna deler sine beste tips.

Les mer

Skolebesøk med skogsrigget Massey Ferguson

Eiksenteret Flisa og Eikmaskin tok med en skogsrigget Massey Ferguson til Solør videregående skole avdeling Sønsterud i Åsnes kommune. Det ble et nyttig møte både for elever, lærere og ikke minst Eiksenteret.

Les mer

Nå blir Ilsbo norskprodusert

Tokvam AS overtar produksjonen av Ilsbo-redskaper fra 2021 og viderefører avtalen med Eiksenteret om salg og service. Planen er å øke innovasjonstakten på de populære krattknuserne med særlig fokus på proff-segmentet.

Les mer

Fendt 200 har blitt sterkere og smartere

Den nye generasjonen Fendt 200 Vario kan utstyres med smart farming-teknologi fra fabrikk, har Fendt ONE-førerplassen fra de større modellene og yter 124 hk på det meste. Den passer perfekt til alt fra dyrking av radkultur til snørydding i byen.

Les mer

Nå får du Duplostag fra Byberg hos Eiksenteret

Eiksenteret har inngått en avtale med Byberg AS om salg av deres anerkjente Duplostag og andre produkter gjennom sin landsdekkende faghandelskjede. Produktene produseres på Jæren og er kjent for sin unike kvalitet.

Les mer

Bruktbørs