Til toppen
Kontaktinformasjon

Se alle våre gode tilbud

{{dealer.articles[0].title}}

{{dealer.articles[0].text}}

Nå får du aggregat fra Honda hos Eiksenteret

{{dealer.articles[1].text}}

Eikebladet

Fendt 200 har blitt sterkere og smartere

Den nye generasjonen Fendt 200 Vario kan utstyres med smart farming-teknologi fra fabrikk, har Fendt ONE-førerplassen fra de større modellene og yter 124 hk på det meste. Den passer perfekt til alt fra dyrking av radkultur til snørydding i byen.

Les mer

Nå får du Duplostag fra Byberg hos Eiksenteret

Eiksenteret har inngått en avtale med Byberg AS om salg av deres anerkjente Duplostag og andre produkter gjennom sin landsdekkende faghandelskjede. Produktene produseres på Jæren og er kjent for sin unike kvalitet.

Les mer

Gjødsel og såkorn sammen gir gode resultater

Kornprodusent Håkon Bjørnstad fra Blaker er opptatt av redusert jordbearbeiding for å være mest mulig effektiv og miljøvennlig. Med en Junkkari M300 Plus såmaskin som legger såkorn og gjødsel i samme labb har han fått gode resultater i år.

Les mer

Servicesenter Massey Ferguson og Valtra i Finnmark

Eikmaskin har inngått en avtale med MK Traktorservice AS i Tana om levering av service og deler for Massey Ferguson og Valtra-traktorer i Finnmark. Innehaver Mathias Kollstrøm har 16 års erfaring fra Eiksenteret Tana.

Les mer

Fendt gir hestene fart

På Forus Travbane jobber de kontinuerlig med å sikre et best mulig underlag til de 40 årlige hesteløpene. Grusen skal verken være for fast eller for løs. Til å spre vann og skrape banen bruker de en Fendt 516 Vario.

Les mer

Bruktbørs