Til toppen
Kontaktinformasjon

Se alle tilbudene

{{dealer.articles[0].title}}

{{dealer.articles[0].text}}

{{dealer.articles[1].text}}

Artikler

Fendt 700 Vario Gen7

Lanseringen av den helt nye Fendt 700 Vario Gen7 har vært etterlengtet blant mange av Norges bønder og entreprenører. Den tidligere Gen6 har vært svært populær, og alt tyder på at den nye Gen7 vil treffe godt i Norge. Med sin kraftige AGCO Power-motor med et slagvolum på 7,5l som yter hele 300 HK, kan du være sikker på at Fendt 700 Gen7 har kraft nok til de tyngste oppgavene. Motoren kombinert med det nye designet og smarte løsninger, blir hverdagen enklere, mer effektiv og komfortabel for både bønder og entreprenører.

Les mer

Fendt - proffens førstevalg

For mange betyr merke på traktoren mye. Noen er oppvokst med Massey Ferguson og har låven full med historie, mens andre sverger til Valtra. Forkjærligheten for traktormerke sitter ofte dypt, og helt enig blir nok aldri Norges bønder og entreprenører. Men spør du om Fendt, så kan de fleste si seg enig i en ting, uavhengig av hvilket merke som ligger deres hjerte nærmest; Fendt har komfort, moderne tekniske løsninger og er proffenes førstevalg.

Les mer

Eiksenteret; bondens møteplass

Det er mye som har endret seg siden Eik’s Maskinforretning ble stiftet i 1922. Ikke bare har maskiner og utstyr blitt større og mer effektive, men butikkene og hvordan vi utfører service, har også hatt drastiske endringer. Fra små butikker og delelager, til store butikklokaler, verkstedhaller og servicebiler.

Les mer

MF 1700-serie og etterhengende feiemaskin

MF 1700 M HC passer ypperlig i kombinasjon med Schmidt MSH 150 feiemaskin. Feiemaskinen tar vårrengjøringen på en effektiv måte der plogen og strøkassa har jobbet på vinterstid på trange steder som gangveier, gangbruer og sykkelfelt, der det gjerne også er vektbegrensninger som gjør at tyngre maskiner ikke kan brukes. Feiemaskinen har to meters arbeidsbredde, er høyttippende, og har vanntank med dyser slik at du begrenser støv.

Les mer

Traktorbygda Skjåk

Gjennom Eikmaskin’s 100 år har det blitt levert traktorer over hele Norge. Fra flatene i Sør til fjellene i Nord. Men i et dalføre, har entusiasmen for Massey Ferguson vært eksta sterk.

Les mer

Bruktbørs