Skip to main content
Til toppen

Landbruksmekaniker

Bli landbruksmekaniker - jobb for Norges viktigste kunde

Den tekniske utviklingen av landbruksmaskiner går raskt. Fremtidens landbruksmekanikere vil derfor møte mange spennende utfordringer som krever både praktisk sans og fagkunnskap. For å møte de kravene som stilles til morgendagens landbruksmekanikere, er det utviklet et omfattende opplæringsprogram som favner alle nivåer fra lærling til serviceleder.

For våre landbruksmekanikere med fagbrev tilbyr vi også et spennende utvekslingsprogram. 

Eik er opptatt av å gi våre kunder den beste servicen, derfor har vi ett attraktivt og omfattende kursprogram for våre lærlinger og landbruksmekanikere.
Trond Kjempekjenn - Daglig leder Eikmaskin

Videreutdanning som landbruksmekaniker hos Eik

Som landbruksmekaniker i Eik har du mulighet til å heve din kompetanse på maskinene du jobber på gjennom våre godt utviklede kursprogrammer. Kursene holdes i både inn og utland, og er merkespesifikke.

Kursene i Norge gjennomføres av Tekniske servicespesialister ved Eikmaskin, som besitter høy kunnskap om maskinene. Ved Eikmaskin sitt kontor på Kjeller er det egne kurslokaler hvor kursene arrangeres med moderne verktøy, og det siste av diagnoseverktøy for hvert produkt. 

Enkelte av våre kurs gjennomføres også på våre fabrikker. Her får du som landbruksmekaniker treffe produkteksperter fra fabrikken som kjenner maskinene til minste detalj. Dette gir gode muligheter for deg som landbruksmekaniker i Norge til å diskutere lokale utfordringer og problemstillinger. En god systemforståelse vil bidra til en enklere hverdag når du vedlikeholder maskinene på verksted, eller ute i felt hos kunde. 

Utviklingsprgrammet for landbruksmekanikere på våre traktorer og treskere er delt opp i fire nivåer, som trinnvis utvikler deg til merkespesialist. Kursene starter med en generell gjennomgang av produkter og tekniske løsninger, for så ta deg videre til avansert feilsøkning og diagnostisering. 


Lenker
Min side