Skip to main content
Til toppen
Kjøpte traktor svart

Stig Morten Skurtveit fra Frekhaug falt for en MF 5713 S Next Edition med ekstrautstyr og fikk den tilpasset sine ønsker av Eiksenteret Bergen. Foto: Sunniva Myklebust-Hansen.

Kjøpte traktor svart

Stig Morten Skurtveit var innom Eiksenteret Bergen da han så en MF 5713 S Next Edition på utstilling. Han bestemte seg der og da for en sortlakkerte traktoren med mye ekstrautstyr, og fikk lakkert flere detaljer i samme farge.

Tekst: Lars Ovlien | Foto: Sunniva Myklebust-Hansen

– En traktor er en arbeidsplass, og da er det viktig å føle seg vel i den. Jeg syntes Next Edition-traktoren som stod utstilt var stilig, og bestemte meg for å bytte inn en MF 5610 i en godt utstyrt MF 5713 S Dyna-4 med frontlaster, forteller Stig Morten Skurtveit fra Frekhaug nord for Bergen.

Gårdbrukeren har en MF 5613 og en MF 3625 også, alle med tvillinghjul-ringer så han kan kjøre med tvillinghjul på bæresvak og fuktig Vestlands-jord. Han er en av de første i landet som har fått den populære MF 5713 S Next Edition-modellen. Den nye Massey Ferguson-traktoren har i tillegg til sort lakk blant annet lysbjelke på taket, aircondition, lastkjennende hydraulikk med 110 l/min oljestrøm, automatisk luftfjæret, svingbart sete og mekanisk hyttefjæring for økt komfort.

Eiksenteret Bergen har lakkert taket, felgene og lyktegrillene sorte. Foto: Sunniva Myklebust-Hansen.

– Jeg driver med melk og kjøtt, og dyrker gras til rundballer. For noen år siden falt jeg på isen og fikk en skade, og derfor er det viktig for meg å ha hyttefjæring så det ikke blir så voldsomme slag.

Standard dekkdimensjon på Next Edition er 540/65R38, en Skurtveit valgte 600/65R38 for bedre bæreevne. Eiksenteret Bergen sørger også for å lakkere taket, felgene og lyktegrillene sorte. Dermed er traktoren helt unik.

– Jeg har kjørt Massey Ferguson en stund og liker traktorene godt. Vel så viktig er servicen jeg får hos Eiksenteret Bergen, de er helt topp og stiller opp når jeg trenger det. Her fikk jeg ekstraservice og må si jeg er veldig fornøyd med min nye og stilige MF 5713 S Next Edition, sier Skurtveit.

KONTAKT DITT EIKSENTER | BE OM TILBUD | BESTILL PRØVEKJØRING

Lenker
Min side