Til toppen
Kontaktinformasjon

Se alle tilbudene

{{dealer.articles[0].title}}

{{dealer.articles[0].text}}

{{dealer.articles[1].text}}

Eikebladet

MF 7719 S med Bigab krokløfthenger

Er det på tide med ny traktor eller krokløfthenger? Ole Jørgen Baarlid, produktsjef for høstemaskiner hos Eikmaskin og Ole Jakob Rustad, produktsjef Massey Ferguson, viser hvorfor MF 7719 S er den perfekte transporttraktoren sammen med en Bigab 1215 krokløfthenger. Se de to ekspertene i samtale her.

Les mer

Riktig kjetting holder deg trygt på veien

Kjetting på traktor er viktig av flere grunner: sikkerhet, trygghet, fremkommelighet og ikke minst er det lovpålagt å sko seg etter forholdene du kjører på. Derfor er det lurt å velge kjetting av høy kvalitet. Det får du hos Eiksenteret.

Les mer

Beitepussere fra Tehnos hos Eiksenteret

Eikmaskin har inngått en avtale med Tehnos om salg av deres patenterte beitepussere gjennom sine Eiksentere. Dette er kvalitetsprodukter med blant annet elektronisk balansert rotor og utløsermekanisme som passer godt til det norske markedet.

Les mer

Fullfôrvogn gir optimal blanding

Stig Gammelsrød og sønnen Harald driver økologisk produksjon av melk og grønnsaker. De er avhengige av effektiv og godt fôringsutstyr som gir en homogen fôrblanding, og valgte derfor Siloking TrailedLine 4.0 fra Eiksenteret.

Les mer

En enkel og ukomplisert traktor

Melkebonde Einar Venjum var på jakt etter en enkel og ukomplisert traktor til gården i Hafslo. Han endte opp med en Massey Ferguson MF 5711 Global fra Eiksenteret Sogndal. Etter et drøyt års drift har den vist seg som et solid og driftssikkert valg.

Les mer

Bruktbørs