Skip to main content
Til toppen

Fendt Slicer slept slåmaskin


Robust og lett manøvrerbar slept slåmaskin. En maskin som kombinerer bevegelighet og komfort, på selv vanskelig terreng med lang driftstid og lite slitasje.

Fendts slepte slåmaskiner kommer i to forskjellige modeller TKC og TRC, begge i varianter på både 3, og 3,5 meter arbeidsbredde. De er enten utstyrt med tinder eller valser. Slicer kommer med sentralt plassert trekkstang som sørger for at du kan slå både bak, og til begge sidene av traktoren. Slepte slåmaskiner fra Fendt har robust gir for å forhindre at drivlinjen blir ødelagt, er lett å manøvrere og gir jevn kraftoverføring. Det kompakte vinkeldrevet i slåttebjelken gir et svært rent snitt ettersom hver knivskive kjøres separat med samme mengde kraft.

Slåttebjelken i begge modellene løftes av hver ende i den solide rammen. Det betyr at den lett slår ujevnt underlagt.  Fjærene forkortes bare med litt under svinging slik at avlastingen på slåttbjelken blir jevn.
Den sentrale, trinnløse stubbhøydejusteringen kan justeres enkelt mellom 3,5 til 7 cm. Dette gjør du med håndsveiv, og slipper helt å bruke verktøy. Sånn kan du alltid slå i rett høyde uten å måtte bruke unødvendig tid og krefter.  Også intensiteten kan du stille helt fritt for bruk av verktøy.  Slik kan tindene reagere individuelt etter høsteforholdene.

Slåmaskinenes sterkeste side finner du i manøvrerbarheten og bakkeklaringen på vendeteiger og veier. Løftehøyden sørger for at du kan kjøre over vendeteiger helt uten tap. Dette er brukervennlige maskiner!

Du kan lett forflytte deg fra sted til sted, da du som standard kan kjøre med maskinen i 40 kilometer i timen.

 

  Arbeidsbredde (m) Antall kniver
Slicer 313 TKC 3 6
Slicer 313 TRC 3 6

 

Lenker
Min side