Skip to main content
Til toppen

Fendt Slicer kombislåmaskin


Fendt slicer er kjent for sine mange egenskaper. Finn din fantastiske allroundkombo her.

Fendt har mange slåmaskiner som dekker mange behov. Du kan få både bakmontrete, frontmonterte og slepte maskiner herfra. Men skulle man ønske den ultimate allrounderen kan du vurdere en av Fendts kombinasjonsløsninger. 

860/960 kombinasjon uten ISOBUS

Opplev Fendts egne flytende slåttebjelke med Fendts Turbolift-system.  Alt du trenger å gjøre er å konfigurere avlastningstrykket i selve systemet før du skal slå. Trykket kan avlastes enda mer under kjøring, og man kan gjenopprettet trykket man selv har satt før arbeide startet. Sånn er disse bakmonterte slåmaskinen til Fendt ekstra fleksible under skiftende forhold.  Samtidig sørger systemet for at det er lav friksjon mot underlaget, slik at du trenger mindre drakraft, og bruker mindre drivstoff. 

Fendt kommer med egen patentert kollisjonsbeskyttelse, SaftySwing. Hver enhet kan utløses separat ved kollisjon Dreiepunktet er i midten av slåmaskinskombisjonen. Siden denne varianten har større løftebom svinger slåttebjelken opp og bakover for å passere hindre før den går tilbake til driftsposisjon. 

Maskinen har en svær arbeidsbredde på opptil 9,6 meter, men pakkes enkelt sammen til en kompakt enhet med en sammenslåtthøyde på bare 4 meter. Den har lavt tyngdepunkt og ligger godt på veien.  Sånn er den både trygg og plassbesparende. 

  Arbeidsbredde (m) Antall kniver
Slicer 860  8,30 / 8,60  2 X 6
Slicer 960  9,30 / 9,60  2 X 7
Slicer 991 TLKC  9,30  2 X 7

8313/9314 kombinasjon med ISOBUS

Med ISOBUS har du full kontroll på maskinen direkte fra førerhuset.  Du trenger bare trykke på noen taster på Varioterminalen eller annen tilsvarende ISOBUS terminal, eller bruke joysticken på Fendts Variotraktorer.  Gjør maskinen kompakt med dens gode sammenfolding med bare et tastetrykk og har oversikt over marktrykk på terminalens display. Skulle det være overbelastninger vil du gjennom systemet bli varslet om dette, og du kan fritt gjøre justeringer direkte i ISOBUS. 

Disse modellene er de optimale slåmaskinene for store bruk og entreprenører.  Grunnet mange gode løsninger fra Fendt:

•    Kompakt vinkelgir
•    Turbolift slåttebjelkeavlastning
•    SaftySwing kollisjonsbeskyttelse
•    BeMove beltejustering

Alle disse løsningene er med på å gjøre disse modellene til effektive, brukervennlige og slitesterke maskiner, mens ISOBUS gjør opplevelsen brukervennlig og gir deg full kontroll. 

  Arbeidsbredde (m) Antall kniver
 Slicer 9314 TLKCB  9,30  3 X 7

 

Lenker
Min side