Til toppen

FENDT SLICER BAKMONTERT


Fendt har et bredt utvalg av skiveslåmaskiner for 3-punktmontering. Med eller uten stengelbehandler, side- eller senteropphengt. Valget er ditt!

Slicer-serien fra Fendt er en slåmaskinserie for deg med liten, mellomstor eller stor gård og maskinene er tilpasset de fleste traktor størrelser. Serien har bak- og frontmonterte og butterfly slåmaskiner, med og uten stengelbehandlere. 

Konstruksjonen er lett og stabil og maskinene er godt egent i hellende terreng. Arbeidsbredden er fra 2,42 til 9,30 meter. Det er hydraulisk omstilling til transport. 

Slåttebjelken har fjæravlastning som tilpasser seg underlaget, er skånsom og forhindrer innblanding av jord i skåren. De store tannhjulene er laget av slitesterkt og høykvalitets stål.  TurboLift-systemet på de større maskinene gir trinnløs justering av marktrykket under kjøring. 

Du kan få maskinene med stengelbehandlere. Du kan velge mellom Tinde-modellen med «Super C» som åpner det øverste laget på bladene og skaper fôrstruktur som er gjennomtrengelig for luft, eller valsemodellen som er perfekt til belgfrukter og fôrvekster som krever skånsom behandling.