Skip to main content
Til toppen

Fendt Slicer bakmontert slåmaskin


Bakmonterte slåmaskiner fra Fendt for bonden som trenger økt kapasitet og stabilitet! Med bred arbeidsbredde og kvalitet av høyeste rang får du redskap fra øverste hylle når du velger Fendt.

Fendt har bakmonterte slåmaskiner i mange bredder og som dekker de mange behovene og kravene som settes til dagens slåmaskiner. Fendt sine slåmaskiner er laget for at du skal sitte med det perfekte resultatet. Fendt Slicer, Fendt Slicer TL og Fendt Slicer TLX er laget for at du skal kunne nyte kombinasjonen av Fendts komfort og kvalitet, samtidig som at du kan stole på at du ender opp med det optimale resultatet etter endt arbeid. 

TLX

Når du trenger å øke kapasiteten er TLX modellen for deg. Den har meget god slått, god brukervennlighet og stor kapasitet. Mye av grunnen for dette er dens spesielle senteroppheng. Slåttebjelken er opphengt i tyngdepunktet slik at den alltid følger terrenget med høy nøyaktighet og skånsomhet. Modellen har også TurboLift-systemet til Fendt slik at slåttebjelken er «Flytende»

TLX foldes samme diagonalt til en enhet når den står i transportstilling for best mulig vektfordeling, kompakt transportstilling, lav transporthøyde og økt grad av sikkerhet og komfort på veien, med muligheten til å foldes opptil 120 graders vinkel.  Den kan også låses og parkers i diagonal stilling. 

TLX har/gir også:

•    Perfekt slått i alle forhold med pendling fra +28 grader til -18 grader
•    Høydeindikator for å stille høyde på trekkstengene. Dette gjøres fra enkelt førersetet.
•    På vendeteigen løftes og senkes maskinen ved hjelp av en enkeltvirkende sylinder
•    Lett å vedlikeholde 
•    Perfekt kraftfordeling
•    SaftySwing kollisjonsbeskyttelse som ivaretar sikkerheten om man skule kollidere med faste hindre
•    Verktøyskrin
•    Hydraulisk transportlås eller hydraulisk folding av sidevern som mulighet som tilleggsutstyr. 

TL

TL-modellene har patentert styringssystem som sikrer optimal stabilitet og føring av slåttebjelken både i lengderetning og på tvers. Denne bakmonterte modellen følger derfor bakken med høy nøyaktighet samtidig som at den er skånsom mot underlaget. Den har en pendling på 13 grader både opp og ned. Maskinen har også lang levetid, mye grunnet føringen som avlaster løftebommen og slåmaskinens dreipunkt så det ikke oppstår noe moment i senteropphenget. 

TL har også direkte kraftoverføring. Giret er dimensjonert for traktorer med høy effekt. Akslingen har både frihjul og overbelastninger slik at den beskytter godt og effektivt mot skader. Den har også kollisjonsbeskyttelse som lar den svinge opp til 2 grader bakover. 

Slicer med sideoppheng og kompakt vinkelgir

Disse slicer-modellen kommer i flere versjoner og som Fendt generelt, er da tilpasset ditt behov. Modellen kan leveres med knivskivene plassert langs midten, eller i par. Modeller med knivskiver plassert i par er som standard montert med hurtigkobling knivsystem og DriveGuard knivbeskyttelse. 

Disse modellene er perfekte for middels store bruk og er gode allroundere som kan slå dikekanter og skråninger. De har justerbare trekkstangbolter som er enkle å flytte slik at du lett kan bruke hele arbeidsbredden på en rekke ulike traktorer. 

Disse modellene er godt beskyttet mot skader og har kilereimsoverføring som beskytter mot overbelastninger. Og som alltid følger det med Fendts unike kombinasjon av kvalitet og komfort.
 

TLX-modeller: 

   Arbeidsbredde (m)  Antall kniver
 Slicer 3160 TLX  3,1  6
 Slicer 3160 TLXKC  3,1  6
 Slicer 3160 TLXRC  3,1  6
 Slicer 3670 TLX  3,6  7
 Slicer 3670 TLXKC  3,6  7
 Slicer 3670 TLXRC  3,6  7


TL-modeller:

   Arbeidsbredde (m)  Antall kniver
 Slicer 4080 TL  4  8
 Slicer 4590 TL  4,5  9

 

Slicer med sideoppheng og kompakt vinkelgir: 

   Arbeidsbredde (m)  Antall kniver
 Slicer 270  2,5  5
 Slicer 270 p  2,5  5
 Slicer 320  3  6
 Slicer 320 P  3  6
 Slicer 350  3,5  7
 Slicer 350 P  3,5  7

 

Lenker
Min side