Skip to main content
Til toppen

Fendt Rogator 300 Åkersprøyte


Moderne og høyteknlogisk åkersprøyte fra Fendt. Laget etter brukernes egne behov og krav. Kvalitet og moderne teknologi i en uslåelig kombinasjon. Åkersprøyten er slept selvgående!

Møt Rogator, Fendts egne åkersprøyte. Dette er en sprøyte av det mer innovative og unike slaget. Rogator 300 er nemlig slept selvgående. Gjennom Fendts mangeårige erfaring og forståelse for produksjon av brukervennlig og kvalitetssikker teknologi er resultatet et optimalt redskap til din åker.  Teknologien er testet med Fendts kjente Rogator 600 sprøyte, men her satt i drift slept og selvgående. Bedre blir det ikke. 

Sprøyten er lett å betjene og gir optimal og presis fordeling av plantevernmiddel. Tilkoblingen er enkelt siden Rogator 300 har fleksibelt drag. Fendt Rogator 300 kommer også med SectionControl, VariableRateControl og VarioDoc Pro, noe som igjen er med på å øke effektiviteten betraktelig. Fendts hovedfokus i denne forstand er at effektivt plantevern gir sunne avlinger, og denne slepte åkersprøyten møter alle krav både bruker og produsenter setter til et slikt redskap.

Rogator 300 er laget etter kundens behov. Fendt har utført store mengder med kundeundersøkelser og utført omfattende testing i praksis før Rogator 300 traff markedet. Resultatet er en kombinasjon av alle kunders krav: perfekt bomoppheng, brukervennlighet og topp kvalitet. 

Kort oppsumert får du med en Fendt Rogator 300:
 
•    Perfekt bomoppheng og bomstyring 
•    Et lavt tygdepunkt
•    ISOBUS-betjening med SectionControl og VariableRateControl i henhold til AEF-standard
•    Stor tankkapasitet og opptil 900 L rent vann
•    Preparatfyller med Optiflow-kontrollsenter
•    OptiSteer-styrbar aksel med opptil 2,05 m høye dekk og 30 graders styrevinkel
•    Beskyttelse av avlingen med glattunderstell med 85 cm frihøyde. 
•    Drift via PTO eller Traktorens hydraulikk
•    Sentrifugalpumpe med en kapasitet på 785 L/min
•    Høy manøvrerbarhet og maksimal stabilitet grunnet rammekonstruksjonen. 

Den nederlandske AGCO-fabrikken i Grubbenvorst sitter på ekspertise fra mer en 50 år med sprøyteproduksjon, og har gjennom Rogator 600 kommet med nyskapende og kvalitetsdrevet teknologi til sine åkersprøyter som du også finner i denne modellen. 

Rogator 300 kan fås i 3 modeller etter behov for tankkapasitet. Alle modellene har bombredder på 24, 27, 28, 30 og 36 meter. 

   RG 344   RG 355  RG 366
 Maks. kapasitet (l)  4400  5500  6600

 

Lenker
Min side