Skip to main content
Til toppen
Fendt 700 Gen7 roadshow: Reisebrev dag 4

Fendt 700 Gen7 roadshow: Reisebrev dag 4

Topp natt! John Henrik oppdaget at han har overnattet direkte under innflygningen til Bodø…. Bobilen ble sjekket hos Kjøretøyspesialisten og resultatet var nedslående. Styringsenheten for girskift er gått i stykker (en kjent feil i Fiat Dukato verden). Ventetid 10 måneder eller mer. Så da blir det leiebil og tur til Mosjøen for å plukke opp Jørgen.Etter en vellykket dag i Mosjøen med smilende kunder som kikket på nye Fendt 728 Vario Gen7 bar veien videre til Stjørdal. Siden bobilen måtte ha nye deler som ikke var å skaffe i en fei, ble det hotellovernatting på Hell. Etter frokosten satt John Henrik nesa sørover for å lete etter en ny bobil som vil være med på duoens nye eventyr, mens Jørgen ble igjen for å være med Jens, vår Fuseekspert, og forberede FUSE kurs for Fendt-selgerne i Norge. Nå skal alle oppdateres på den siste teknologien som Fendt kan tilby. 

Hos Jens sto Fendt’ene linet opp, og ulike oppgaver skulle gjennomføres. Da var det bare å komme seg i en traktor og utnytte helga med kjøring, prøve nye funksjoner og finne gode argumenter for teknologien. Jens og Jørgen er enige om at autostyring med RTK presisjon, ulike kjørelinjer, seksjonskontroll med flere bommer, vendeteigsautomatikk og automatisk snuing på vendeteigen ikke er noe moteblaff, så her er det bare å skaffe seg kunnskap til kundene skal starte med våronna 2023.

For at hotelkveldene ikke skulle bli så lange og kjedelige, fikk Jørgen med hjemmelekser. De ble selvsagt gjort, selv om det kanskje var litt som på barneskolen, i siste liten… Mens John Henrik kjørte hjem til Østlandet for å hente ut ny bobil, slik at karavanen kan fortsette.


Lenker
Min side