Skip to main content
Til toppen
Fendt 700 Gen7 roadshow: Reisebrev 11

Eiksenteret Vinstra

Fendt 700 Gen7 roadshow: Reisebrev 11

Da er vi kommet oss over fjellet og er på Østlandet, nærmere bestemt Vinstra. Vi har fått med oss to traktorspesialister, Nero og Milo. Dette er høyintelligente Jack Russel dyr, som vet hva en god traktor er.


Eiksenteret Vinstra

Vi ankommer tidsnok til å rekke middag på Restaurant Milano. For de av dere som følger oss, vet at denne restauranten er en av våre favoritter. Vi stoppet her på vei til Ørsta, og i kveld skuffer den heller ikke. Endelig har Lars Kristian Steineide klart å løsrive seg fra kjærleiken, og kom til middag han også. Senere på kvelden hadde vi den glede av å treffe Lars Kristian sin utkårede og da skjønte vi hvorfor han prioriterer henne. Kjempetrivelig dame!

Dagen starter godt med avokado toast, før vi tar fatt på dagens gjøremål. Vi blir tatt godt imot av daglig leder Nelli Margot Budsberg og resten av Vintra Teamet. 

Eiksenteret Vinstra flytter snart inn i nye lokaler og dette blir flott. Lars Kristian og teamet har gjort en kjempejobb og vi får en fin traktordag på Vinstra. Eiksenteret Furnes next!

Lenker
Min side