Til toppen
Kontaktinformasjon

Få de siste oppdateringene fra Eiksenteret

{{dealer.articles[0].title}}

{{dealer.articles[0].text}}

Nå får du aggregat fra Honda hos Eiksenteret

{{dealer.articles[1].text}}

Eikebladet

Et vendepunkt i MF-historien

Massey Ferguson sin nye traktorserie MF 8S er utviklet i samarbeid med bønder over hele verden – inkludert Norge. Med splitter nytt design, svært støysvakt førerhus og nye transmisjoner representerer den et stort steg fremover for et moderne og bærekraftig landbruk.

Les mer

Bedre presisjon og økonomi

Kornprodusent Ebbe Maurtvedt fra Mysen bruker MF Guide med RTK for bedre presisjon og økonomi. Det gir ham dessuten en mer behagelig hverdag. Nå har han investert i en ny Massey Ferguson MF6718S Dyna-VT med lesseapparat og sprøytehjul.

Les mer

– Genialt med Vario-transmisjon

Entreprenørfirmaet SL Maskin AS i Aure på Nordmøre bruker traktor til blant annet snøbrøyting og massekjøring. Etter at de byttet til Fendt fra Eiksenteret Midt-Norge har de virkelig fått øynene opp for Vario-transmisjonen.

Les mer

Headhuntet til Eiksenteret

Da Eiksenteret Bjørkelangen kontaktet den lokale videregående skolen for å skaffe en lærling til lager og butikk insisterte læreren på at Ronja Aabel Blåhella var best egnet. De hadde rett. Ronja har tatt fagbrevet med resultatet «Bestått meget bra» og er allerede i fast jobb.

Les mer

Alt du trenger til ferien-henger

Tredals populære fritidshengere og nyheten Tredal Offroad er perfekte til Norgesferien. Her får du med deg alt du trenger til turen – også der terrenget er ulendt. Hengerne har Spirax fjæringsystem som fanger opp bevegelser i tilhengeren, både fra lasten og fra veien.

Les mer

Bruktbørs